Most meghalt vagy nem halt meg xxxtentaction?
Igen, meghalt sajnos. Wikipédián is fent van a halál dátuma.
Nagyon sajnálom, nagyon inspiráló ember volt. Milliókat segített ki a depressziobol
Nem halt meg emberek!
Lesz egy új zenéje a "No Pulse" és ez ahoz egy spoiler. Nos igen x elég furcsán szokott spoilerezni mert egyszer levideózta h felakasztja magát és az volt a spoiler a "17" albuma előtt.
Ha esetleg még is meghalt, amit reméljük, hogy nem történt meg, akkor Soldier Kidd lőtte le, mivel 1 órával előtte kirakták instára, hogy 2-en gangelnek és ott volt mellettük 2 maszk (pont olyan ahogy leírták a gyilkost a szemtanúk)
És korábban mondták is, hogy megakarják ölni.
Egyszer Rob Stone emberei már neki mentek x-nek és kilökték a színpadról.
Nos igen, nekem ő a kedvencem és követem egyfolytába, onnan tudok ennyit.
Remélem segítettem.
#prayforx
Fogalmam sincs, YouTube-ön ra kerestem h no pulse kihozott pár zenét de ha igaz h új album,promo stb akkor miért nem ő rakta fel?
Szval szerintem meghalt,
Amikor megtudtam azon gondolkodtam higy miert pont ő,miért nem én?
Aztán elfogadtam, de amióta tudom mindennap sírok és a zenéit hallgatom. Éjszaka sem bírtam aludni.Egyszerüen nem tudom felfogni h nincs többé és nem hallgathatom a jobbnál jobb újjabnàl újjab zenéit.
RipX😭❤️❤️❤️❤️😭❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!