Csak szerintem "szállt el a földről" Barni? Szerintetek?
Nem annyira követem a munkásságát, mert a kihívás és egyéb igazi tartalom nélküli videóktól még a hideg is kúrát, de azért válaszolok.
Jó srác, értelmes, humoros, és egyre híresebb. Emellett egyre több időt tölt el kamera előtt, vagyis már nem csak nagyon kényelmes előtte, hanem a nagy nézettségszám miatt felvesz egy stílust, amivel nagyobb közönséget tud elérni.
Biztos, hogy változott, de mindenki mindig változik, és ez normális.
Én személy szerint I Have No Idea Hungary-t szoktam néha nézni, azokból is a vlogokat és nem a többi videóssal a kollaborációkat. Rajta is megfigyelhető a változás.
Még annyit, hogy mindenki színészkedik. Még ha kicsit is, de másabb. Szerintem ezzel a privát szférájukat védik, ennyi.
De Barni értelmes ember, most ilyen stílusú, de soha nem lesz belőle egy dezső bence, aki eladta magát, és termék lett, nem egyéniség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!