Szerintetek a feleségek luxuskivitelben sorozatban miért Bogit pécézték ki maguknak a többiek?
Igen, ilyen szennyet nézek néha unalmamban, sajnálom, jöhet a kövezés :D
Na de
Nekem lány létemre kevés barátnőm van, nem tudom milyen egy brancs nő egy rakáson, főleg ha gazdagok is.
Na de, Bogi annak ellenére, hogy valóban nárcisztikus és egoista, de a többiek is. Viszont mintha még neki lenne a legtöbb esze és a legnagyobb szókincse, nekem nem tűnik butához pl a Vivihez képest.
Az a fura nekem, hogy sok dologgal lehetne Bogit is oltani, de valamiért mindig azért röhögik ki, mert okoskodónak találják, ami lehet hogy igaz, de a többi meg buta mint a segg. Vagy hogyan megy ez?
Azt értem, ha ilyen felszínes nők egymás haját, sminkjét, ruháját cikizik, de miért pont a feltételezett lexikális tudásával van a bajuk?
Szerintem nagyon gáz, mikor egy társaságban mindenki egy embert kipécéz, és azt cseszteti.
Szerintem is kifejezetten okos és tanult nő ez a Bogi, de nagyon erős személyiségzavara van mégpedig a nárcizmus, és ez okoz kisebbségérzetet a többiekben. A kipécézés egyfajta kompenzáció náluk, ezzel védekeznek. Különben a nárcisztikus ember szívja az ember vérét, mivel mindig butábbnak, rondábbnak, rosszabbnak fogod magad érezni mellette.
Nekem amúgy Babett kifejezetten szimpatikus. Ő is exhibicionista, mint Bogi meg a többiek, de egy szinésznőhőz képest teljesen egészséges módon. Ráadásul tud magán nevetni, van öniróniája. Viccesen rájátszik, kiparodizálja ezt a luxifeli szerepet, míg Bogi túl komolyan veszi önmagát.
Utolsó két kommentelővel értek egyet.
Amúgy Babett is intelligens a többihez képest, viszont a szőrméhez való "ignorant" hozzállása miatt nem tartom szimpatikusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!