Tegnap este Instagramon élő videót csinált Kasza Tibi és a felesége. Ma megnéztem, és szó szerint felment a vérnyomásom...
A rajongóik (pár kivétellel) normális kérdéseket kérdeztek és írtak nekik, ők meg néha bunkó, paraszt szövegekkel válaszoltak... Akinek van Instája, még megtudja nézni a videót:
Én anno a Crystal idején még utáltam Kasza Tibit, egy nyálas hülyegyereknek tartottam.
Aztán amikor elkezdett szólóban híresebb lenni, egy ideig bírtam, mert bejött a humora.
De amióta ilyen nagy celeb lett, hogy saját műsor, zsűritag stb. már megint utálom, mert egy beképzelt, önelégült barom lett. Akkora arca van, hogy nem fér el a képernyőn. A felesége meg egy üresfejű kirakati liba, semmi több.
2018. jún. 5. 09:19
14/20 anonim válasza:
Detto igy vsgyok!!!
2018. jún. 5. 10:34
15/20 anonim válasza:
#9: Pont egy videóban mondta a felesége múltkor, hogy három középiskolába járt, mert nem volt jó tanuló meg nem jött ki a tanárokkal, majd estin érettségizett le. Szerencséje van hogy a férje miatt ilyen élete lett mert lehet nem sokra vitte volna magától..
Egyetértek veletek!
2018. júl. 1. 21:49
16/20 anonim válasza:
mert tanulatlanok, viszont könnyen jön a pénz, dicsekvő, okoskodó senkik
remélem ők nem példa a fiatalok szemében
2021. febr. 19. 15:35
17/20 anonim válasza:
nyúlszájú prosztó az a Tibi
a gebe, koponyafejű irritáló picsája meg okoskodik a semmiről, eccerűek mint a faék, esznek, főznekmeg takarítanak, Tibi meg csak hőbörög egésznap
vahhh 😖
2021. febr. 26. 08:57
18/20 anonim válasza:
Mostanában mindig előadják, hogy ők csak alkohollal bírják ezt a vírushelyzetet mert nincs bevételük, be vannak zárva. Jaj de sajnálom őket. Nehogy elszegényedjenek.
2021. febr. 26. 10:42
19/20 anonim válasza:
Magyarországon nem az a dícséretre méltó, ha közszereplő vagy. Inkább az, ha letojod magasról a tv-t, rádiót, közmédiát és a saját életeddel/családod életével foglalkozol. Ezek abból élnek meg, hogy érdekli embereket az életük, már-már istenekként tekintenek rájuk. Holott senkik sem lennének a hallgatóság, nézők nélkül. Minden közszereplő kb. egy tehetségtelen, üresfejű alak, akinek látszólag van saját véleménye, elképzelése dolgokról. Mind csak azt mutatja, úgy öltözködik, amit a divat diktál. Hányinger az egész. Semmi értéket nem közvetítenek. Ezért nem nézek tv-t, az autóban nem kapcsolom be a rádiót... hanyatlásra van ítélve a világ, ha az emberek ilyen tévelygőket követnek és őket tartják nagyra.
2021. ápr. 12. 08:09
20/20 anonim válasza:
Az utolsô vàlaszolôval maximàlisan egyet èrtek, a csicskàk úgyis követik őket, majmolják vagy épp irigyelik őket, a normális értékrendű emberek, családok meg elvannak jól a saját életükkel, kirándulnak, túráznak stb. mindegy mit csinálnak, a legfontosabb, hogy élvezik az életet ilyen pózőr, okostojàs, nagykèpű majmol nélkül is :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!