Szerinted őszinte érzelmeken alapszik Meghan Markle és Harry herceg házassága?
Mennyit befolyásol az egzisztencia és a pénz, a cím azon, hogy Meghan hozzá ment feleségül?
Vagy mindezek nélkül is nagy valószínűséggel hozzáment volna?
Kérdésem csupán érdeklődő jellegű, nő vagyok. Csak mások véleményére, meglátására vagyok kiváncsi.
Nekem erről nem az a véleményem, hogy nem érdekel. Meghan és Harry se a barátom, hogy egy percig is foglalkozzak a kapcsolatukkal. Sőt még csak hozzájuk sincs semmi közöm.
Olyan kérdéseket tettél fel ami talán igen, talán nem. A te életed és más életét sem fogja befolyásolni az övéken és a gyerekeinek kívül.
Szerintem simán lehet valós. Nekem pl ahoz kéne egyenlőre elképzelhetetlen méretű szerelem, hogy hercegnő legyek, és ne legyen többé magánéletem...
Vagy ha nagyon rafkós a csaj, akkor ezzel akarja elérni a feminizmus erősödését. Bár erre kétlem hogy pont az angol királyi dinasztia lenne a legmegfelelőbb hely, vagyis valóban szeretheti Harryt.
köszi a válaszokat!
Egyébként én is így gondolom, hogy a magánélet "teljes" feladása, azért az már valami. Én személy szerint nem tudnék így élni, hogy mindenben szabályok, bizonyos protokolok vesznek körül. Így ezekszerint akkor valóban inkább az őszintség felé húz....
Jöhetnek még válaszok! :)
A csaj sikeres színésznő (volt). Eddig is volt pénze, ismert is volt (még ha nem is ilyen szinten), nem egy szürke kisegér, aki a házassága után lett valaki.
A vőlegény is elég keményen megharcolt, hogy egyáltalán elvehesse.
Nem is vártak sokat se az eljegyzéssel se az esküvővel.
Miért NE lehetnének őszintén szerelmesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!