Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kibékült Steiner Kristóf és...

Kibékült Steiner Kristóf és pasija, Matan (? )

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 13. 22:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%
7:53 ki vagy te, hogy megszabd, hogy mikor írhatok???
2010. jún. 14. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
9 ember képes volt csak azért írogatni h.anyázzon..ez nem normális..:S
2010. jún. 14. 09:58
 13/16 anonim ***** válasza:
45%

9 ember anyázott? :D Abból a 9-ből vagy 4 csak annyit írt, hogy rohadtul nem érdekli. Akit érdekelt, az már találkozott a hírrel, tehát felesleges volt belinkelni.

Ha valami nem normális az inkább az, hogy egyes emberek képesek ennyire a nyilvánosság előtt élni a magánéletüket.

2010. jún. 14. 10:01
 14/16 anonim ***** válasza:
4%
Biztos majd kibékülnek. Engem különösebben nem izgat a dolog, attól hogy valaki meleg nem kell úgy kinéznie mint egy lánynak.
2010. jún. 14. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:
39%

Annyit értek mint a válaszaitok ! SEMMIT !

Persze az mindenkit érdekel, hogy mindenféle pléjboj punci az 100x újság címlapján szärik ! Meg hogy új csöcse van ennek és annak ! TOLERANICIA ! Ez az a szó amit itt Magyarországon nem ismernek ! Európa rajtunk röhög a gyűlölködő fajtátok miatt !

2010. jún. 24. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

15:27: Van meleg haverom. Én bi vagyok. (Tehát csúnya volna, ha nem lenne bennem tolerancia. :D) Kristóf volt az egyik kedvencem a viva-n, mert értelmes gondolkodású. ETTŐL FÜGGETLENÜL rohadtul nem tud érdekelni a magánélete, ahogy a többi magyar hírességé sem. Hogy miért? Pont azért, mert toleráns vagyok és tisztában vagyok vele, hogy a jó ég adta világon semmi közöm hozzá.

Ha ismerném, biztos valamennyire foglalkoztatna, hogy mi van velük, de így különösebben nem érdekel. És feltételezem Kristóf sem örül annak, hogy az újságok cafatokra tépik a magánéletét.

Nem véletlenül nem olvasok inkább napilapokat, utálom mikor a képembe tolják az ilyen szennyhíreket.

Jah? És a magyarokon nem azért röhög Európa, mert nincs bennük tolerancia, hanem mert nincs bennük összetartás. És ez sosem volt meg és sosem lesz meg. Ékes példája vagy ennek Te is.

2010. jún. 24. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!