Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Polla miért magántanuló?

Polla miért magántanuló?

Figyelt kérdés
Nem nézem a videóit (összesen1-2-t láttam), így nem is ismerem, és nem akarom az összes videóját megnézni, mert nem igazán tetszik a stílusa és nem akarom ilyesmire fecsérelni az időm.

2018. ápr. 30. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
13%
Ha nem ismered ,nem akarod nezni a videoit es a stilusa sem tetszik akkor ne is erdeklodj iranta. Foleg,ha szerinted ez idofecserles. Mas miert fecserelje az idejet arra,hogy hasznos valaszt ad neked?
2018. máj. 1. 01:26
 2/4 anonim válasza:
83%

Már ebben az évben amúgy nem magántanuló, hanem esti tagozatra jár.

Azért volt magántanuló és most is azért jár estire, mert már azért sok feliratkozója van, ő komolyan foglalkozik a videózással, tárgyalásokra jàr, szponzoráció stb. és nehéz lenne megoldani ezt úgy, hogy “normálisan” iskolába jár.

2018. máj. 1. 07:45
 3/4 A kérdező kommentje:

1. válaszoló

"Ha nem ismered ,nem akarod nezni a videoit es a stilusa sem tetszik akkor ne is erdeklodj iranta."

Azért nem nézem, és nem akarom nézni, mert azok a videók, amiket láttam tőle nem nyerték el a tetszésemet. Nem azt mondtam (pontosabban írtam), hogy ő egy rossz videós, hanem azt, hogy nekem nem szimpatikus. Ha nem gond, nem fogok tőled bocsánatot kérni azért, mert van egy véleményem, ami a tieddel nem egyezik meg. A válaszodból ítélve, te szereted és ezzel nincs semmi baj.

Még egy gyors kérdés: Miért kellett olyan gorombán kioktatni? Senkit sem bántottam/sértettem meg. Csak kérdeztem valamit. Ja, és azért kérdeztem, mert nem tudtam, és érdekelt a válasz. És miért Te mondod meg, hogy ki iránt érdeklődjek? Ha jól tudom, ez egy szabad ország, ahol bárki bármit megtehet a legalitáson belül. (És tudtommal a kérdezősködés nincs betiltva.)

"Mas miert fecserelje az idejet arra,hogy hasznos valaszt ad neked?"

Nem vártam el, hogy bárki is válaszoljon. Mindenki eldöntheti, hogy ír-e ide valamit, vagy nem. Nem szegeztem kést senki torkához azzal, hogy "Már pedig válaszolni fogsz!!" Ez a Te saját döntésed volt. Mibe fájt volna hasznos választ adni? Mennyivel több időt spóroltál meg ezzel a válasszal, mint egy értelmes 10 szavassal, vagy ha egyáltalán nem válaszolsz? És ha nem adsz értelmes választ, miért válaszoltál? Néha nem ártana gondolkodni, mielőtt klaviatúrát ragadsz! Ja, és tudod, léteznek ékezetek is.

(Ui.: Igen, tisztában vagyok vele, hogy most tényleg nem voltam valami kedves, és most minden okod és jogod meg van rá, hogy haragudj, és most is ki szeretném emelni, amit korábban írtam. Sem most, sem a kérdésnél nem akartam megbántani senkit! De a válaszod nem volt éppen a legbarátságosabb, és úgy éreztem, ezt nem hagyhatom revans nélkül.)

2. válaszoló

Köszönöm szépen az értelmes választ! :D

2018. máj. 1. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Amikor egy fan megsertodik az igazsagon🤣
2018. máj. 8. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!