Thomas Brodie-Sangster-nek van barátnője?
Szerepelt: Az utolsó légióban, Az Útvesztőben (Newt)
Volt egy barátnője korábban (Isabella Melling), de nem tudom, hogy együtt vannak-e még.
(#1-es: Miért lenne meleg?)
Szerintem nem lehet biztosan tudni. Legalábbis nem nagyon van hír se arról, hogy együtt vannak, se arról, hogy szétmentek. Mondjuk Thomas szerintem eléggé olyan ember, aki szereti a lehető legprivátabban kezelni az életét.
Tudomásom szerint már szétmentek Isabella-val, de Thomas semmiképp sem meleg. Igen, Londonban él az anyukájával, az apukájával és a testvérével, Ava-val. Mivel csak Twitteren van fent, és oda is csak évente párszor jelentkezik, nem sokat lehet tudni róla. Bár Thomas alapból egy olyan személyiség, aki nem szereti megosztani a világgal a magánéletét. Meg is értem. Nem jó ha mindig mindenki tud mindenről...
Szóval már nincs barátnője. Egyébként számos filmben szerepel még a TMR-on és az Utolsó légión kívül (pl.Igazából szerelem, Nanny McPhee, Egy halott szuperhős, Trónok harca, Whitey Winn)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!