Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Adam Lambert...

Mi a véleményetek Adam Lambertről? (hang, kinézet, ruhái. Stb)

Figyelt kérdés
Körülöttem sokan elítélik azért, mert meleg, nekem viszont a kedvenc énekesem.. Én nagyon szeretem.. Ti? Mellesleg qurva jól öltözködik (elnézést a kifejezésért.. és minkelni is királyul tudd.. xD)
2010. jún. 9. 18:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Scene = "rövidéletű divatmánia".
2010. jún. 22. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:

hát igen körülöttem is elég sokan elítélik de engem nem érdekel,én nagyon bírom őt és a számait is nagyon nagyon :)...szeretem h mindig nyílt és őszinte a rajongóival...

a hangja elbűvöl, még senki nem volt ilyen hatással a hangjával rám mint ő,

kinézet-sztem jól néz ki ,szép szeme,ellenálhatatlan mosolya van,

ruhái-különösebben azzal sincs bajom...sok paparazzis képet láttam róla és sztem jól öltözködik

2010. jún. 27. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:

hang--> szexis, érzelmes, dögös, gyengéd, erőteljes. (L)

kinézet-->álompasi (L)(L)(L)

ruhái-->hát van stílusa az biztos xD

I-M-Á-D-O-M

2010. jún. 30. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, előző vagyok, kedvenc számom tőle a for your entertainment. a szövege nagyon jóóóóóó ;)
2010. jún. 30. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:

A hangja jó, de nekem néha túlcikornyázza a dalokat, de ez csak az én ízlésem. Láttam élőben, tényleg tud énekelni, de a dalai közül csak 1-2 az én ízlésem. Azzal semmi baj, hogy meleg, ellenben az öltözködésén és a sminkjén csak azok akadnak fenn, akik semmit nem tudnak a zenetörténetről. Komolyan ezek az emberek, akiket zavar a szexuális orientációja meg a megjelenése, a 70-es/80-as években kihaltak volna:

[link]

De hát újszülöttnek minden vicc új.

2018. szept. 6. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!