Cardi B vagy Nicki Minaj?
Figyelt kérdés
Minden szempontból, pl.:
*test
*arc
*hang
2018. febr. 17. 14:33
1/12 anonim válasza:
Nicki Minaj minden szempontbol.
Cardinak olyan hangja van mint egy rekedt beszedhibas gumikacsa. Az arca se kimondottan szep az alakja pedig erdekes.
2/12 anonim válasza:
Hát, nekem kinézetre egyik sem jön be nagyon... De testre inkább Cardi, arcra Nicki, bár szerintem ő full plasztik. Hangra meg inkább Cardi. Ez csak az én szerény véleményem
3/12 Sunshinedoll válasza:
Egy halom férfi rapper van, aki ugyanúgy hangzik meg még ugyanúgy is néz ki, de Nicki meg Cardi közül csak az egyik ehet? Nah.
Mindkettő király.
5/12 anonim válasza:
Nicki
Sokkal szebb minden tekintetben, főleg arcra. Most komolyan, szerinted nem? :D
6/12 anonim válasza:
Egyértelműen Nicki Minaj a jobb,minden szempontból.
Jobban ért a rapphez.Jobb a hangja.Szebb.
8/12 anonim válasza:
Őszintén, mindkettőjüket ki nem állhatom. Amit csinálnak, annak meg köze nincs a zenéhez. De ha már választanom kell akkor Cardi B valamivel elviselhetőbb.
9/12 anonim válasza:
Test: Nicki
Arc: Nicki
Hang: Nem tudok dönteni, viszont ha a hangról van szó Nicki-nek szebb a hangja, de Cardi jobban rappel
10/12 anonim válasza:
Szerintem mindenben veri Cardi B a másikat. Rapben is mérföldeket ver rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!