Ezekből a kpop bandákból ki szűz és ki nem?
EXO
BTS
Got7
BIGBANG
NCT
Ukiss
Boyfriend
SHInee
iKon
Block B
Seventeen
Érdekelne mert neten hiába keresek róluk ilyesmi információt mégse lelek,gondolom egyszer már majdnem mindenki utánna nézett ilyesmi dolgok után 😂 és gondolom vannak itt olyan K popperek akik már annyira ismerik a bandákat h eztet is tudják:)
Ha nem tudjátok,akkor csak azt mondjátok meg szerintetek ezekből a bandákból ki szűz és ki nem? Nagyon kíváncsi vagyok,tudom h idoloknak is van magánéletük meg minden de akkoris furdal a kíváncsiság :D ! Válaszokat előre is köszi:)
Szerintem az NCT-Dream-ből mindenki, mert még kicsik. :D
Ikon-ból pl.B.I biztos, mert ő egyszer mondta, hogy még nem is csókolózott. Seventeen-ből is elég sokan azok még. (például Woozi is mondta, hogy még neki sem volt kapcsolata, a többiek meg fiatalabbak tőle)
Bigbang-ből már senki sem szűz, haha, ők már felnőtt férfiak. :D
BTS? Fele banda biztosan az.
EXO...hát ez nehéz :D ők a kedvenc bandám, szerintem Kyungsoo már nem szűz, mert valahol mondta, hogy ő most már mindent tud amit tudnia kell ennyi idősen :D szóval szerintem ARRA gondolt. Egyébként mindegyik tagnak volt már barátnője, csak persze titokban, de ezek a kapcsolatok általában elég rövidek, úgyhogy nem lehet tudni, hogy lefeküdtek-e vagy sem. (Sokan azt mondják, hogy Chanyeol, Sehun, Suho még szűzek :D) És néha még Xiumin-ra is mondják, mert sosem mutatkozott még nővel, vagyis hivatalosan nem mondta, hogy járt volna valakivel, de mint már írtam, biztosan volt/van neki is, csak védenie kell a barátnőjét. Most képzeld el mennyi beteg rajongó van akik konkrétan megkeresnék a lányt és meg is ölnék. Főleg a koreai rajongók nagyon veszélyesek, kinyomoznak mindent és még a házadba is betörnek...
Ha érdekel még valaki akkor kérdezz, persze az igazságot csak ők tudhatják. :) Szerinted ki az és ki nem?
De komolyan azt hitted ez fent lesz a neten?? Jézusom.
Egyébként nem, nem tudod mi az a magánélet.
És szívem, majdnem mind felnőtt, úgyhogy valószínűleg többségük nem szűz.
De el nem tudom képzelni ez téged miért érdekel.
Nem egészen értem hogy
1. Miért érdekel ez valakit?
2. Miért gondolja hogy másokat érdekel?
3. Miért gondolja hogy ilyen információ fent van a neten?
4. Te kiírod magadról mindenhova hogy szűz vagy-e?
5. Mi a szar?
6. Magánélet. Szerintem már a kapcsolatukról sem lenne kötelességük bárkit is tájékoztatni.
#3," a bigbang már biztosan nem ók felnőtt férfiak"
Az itt felsorolt bandák tagnainak 99%-a felnőtt férfi😅😰
Édes lányom,ezek közt már apa is van,pl Ukiss-ből Eli
A BTS-ről váltig tudom állítani h szüzek, még Jin mondta h Blood sweat tearsban volt az első csókja a szoborral, szóval azotta nem hiszem hogy változott volna valami xd a többiek is millió h szüzek,a többi bandát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!