Miért volt zokni-szandálban Thomas Anders az 1998-as Kapcsolat Koncerten?
Nem cikizni akarom, mert ő volt tinikorom egyik nagy bálványa :) hanem most láttam egy felvételt és ott ugrabugrál zokniszandálban, pedig mindig fess és nett.
Mi lehetett az oka, valami lábsérülésre gyanakszom vagy vicces fogadásra vagy nem értem.
Thomas Anders német. Hozzájuk nem érkezett meg idejében a divatcsinálóknak az a nálunk evidenciaként kezelt okossága, hogy a zokni-szandál kombó márpedig vérciki. Vagy ha megérkezett, tesznek rá. Ez ugyanis nem egészségügyi vagy valamiféle praktikus előírás (elvégre ott északon hidegebb van még nyáron is, mint mondjuk a görögöknél), hanem csak DIVAT.
Márpedig a divatnak pont az a legalapvetőbb tulajdonsága, hogy semmi sincs kőbe vésve. Hol a trapéznadrág ciki, hol a cső. Hol a hosszú, hol a rövid, bizonyos színkombinációk hol megengedettek, hol tiltottak. Én tehát arra tippelek, hogy szimplán tájékozatlanságból követte el ezt a botrányos ballépését :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!