Kinek van igaza? Szabyestnek vagy Szalay Ricsinek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 11:22
1/7 anonim válasza:
Nem követem az ilyen műmájereket. Miről szól röviden ez a dolog náluk?
2/7 A kérdező kommentje:
Olyasmiről van szó, hogy Szabyest megfenyegette Ricsit és ezért Ricsi egyfojtában róla csinál videókat és kihívta egy boxmeccsre.
Egy másik videóban Szaby azt állította, hogy egyáltalán nem fenyegette meg. Akkor most mi van? Kinek van igaza?
2018. jan. 6. 13:01
3/7 anonim válasza:
Utána néztem kicsit. Az egyik azért hibás mert elkezdte,a másik azért mert túl reagálja és a nézettségért meg a hype-ért csinálja a nagy cécót,erre a boxos kihívásra meg no comment,tipikus műmájeres megmozdulás,a másik a Szaby meg annyira lent van már,annyira lesüllyesztette magát mér jóval korábban.hogy az nem érdemli meg,hogy bárki is koptassa a billentyűjét miatta. Bocs ha te bírod valamelyiket,de nekem ez a véleményem ezekről,kevés a normális youtuber
4/7 anonim válasza:
Hozzá teszem,hogy az se kizárt,hogy fake az egész,egy mű balhé,pár nap múlva meg már puszipajtások lesznek
5/7 anonim válasza:
Fake az egész. Ricsi kihívó videóját is Szabi vette fel. Ja, és elvégre, ha ennyire nagy harcban állnának egymással, akkor nem láthatnánk együtt őket shoppingolni.
6/7 anonim válasza:
Fake volt: https://www.youtube.com/watch?v=_hICi9PZT9Y
7/7 anonim válasza:
[link] itt egy olvasmány "egyfojtában"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!