Brennan Savage-bol lehet akkora ikon mint Lil Peepbol?
Eminemet ismerem, a többiről még soha nem is hallottam. Biztos ismertek, de én már nem akarom követni ezeket az új pénzhajhász divatrappereket..szóval szerintem el is mondtam a véleményem az egészről. A szememben senki nem lehet olyan már, mint pl Eminem
2017. dec. 11. 23:23
2/24 anonim válasza:
Ezek csak bohócok, a fekete társadalom talán kizárólag Eminem-et fogadta maguk közé szakmaiságot tekintve.
Akiket felsoroltál, azoknak max Európában van piaca, de Amerikában elvesznének, mert nem hitelesek, és csak a pénz miatt csinálják sokan, de ezt megint észre lehet venni.
Szóval a piacon belül maguk között lehet versengés, de kb nem sok jelentősége van.
2017. dec. 11. 23:35
3/24 anonim válasza:
Ki a tököm az a lil peep?
2017. dec. 12. 00:14
Mondjuk én még egyikről sem hallottam, sőt, még cikket sem láttam róluk, pedig elég sok hírt lesek naponta neten, szóval biztosan hatalmas ikonok. :D
2017. dec. 12. 01:14
5/24 A kérdező kommentje:
Aki járatos az underground rappben az pontosan tudja ki az a Peep és Brennan. :D Nem tom én NF-ben pl nagy potenciált hallok,nagyon változatos..
6/24 A kérdező kommentje:
Ha meg meg Lil Peeprol nem is hallottál arról nem tudok mit mondani :D Hallgasd meg tőle a Benz Truckot és a Crybabyt nekem azok a kedvenceim,de csak azoknak fog tetszeni akik együtt élnek a zenével.Erdekes műfaj tudom :)
Annyira szánalmasok amúgy ezek a nagy old school fikázók :D Úgy fikáznak valakit, hogy még nem is hallottak róla, sőt, tisztában sincsenek 3 db new school rapperrel :D :D :D Az is hatalmas baromság, hogy a fekete társadalom csak Eminemet fogadja el fehér rappernek, most komolyan ki találja ki ezeket a hülyeségeket? :D
Lil Peep meg nagyon is tehetséges volt, és ezt nem sajnálatból mondom, bár sok számát nem ismerem, amit hallottam tőle az tetszett, a Way I See Things meg az egyik kedvenc számom valaha.
2017. dec. 20. 21:26
Na meg aztán a lényeg, hogy vajon érdekel-e valakit, hogy elfogadja vagy sem az emberek többsége, a elgtöbb ember magasrol tesz rá, hogy melyik rapper ki vagy micsoda, mert egyszerűen semmit sem befolyásol a hétköznapi életében.
2017. dec. 20. 23:58
9/24 anonim válasza:
En hallottam Lil Peep-rol nagy rajongoja is vagyok es nemerdekel mas mit gondol, de Lil Peep senkihez sem hasonlithato es senki sem lehet olyan amilyen o volt
2018. jan. 8. 22:09
Még szerencse, hogy emberek vagyunk nem klónok... Én garantálom, hogy a szomszéd Pistához sincs még egy grammra hasonló ember...
2018. jan. 8. 22:18
Kapcsolódó kérdések: