Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki melyik magyar/külföldi...

Ki melyik magyar/külföldi "sztárt" látta már élöben? : )

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 13:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

BKból , az erik meg a tilda( millenárisban egészségnapon,előttük telepedtünk le a fűben,aztán röhögtünk mint akinek elmentek otthonról :) csifó dorina meg a tóni

gyerek meg nemtom kik voltak ott azon a hannah montanas tehetségkutatós döntőn... alapból szar volt az egész sztem,ott a felkutatottak fele nem volt jó énekes csak sztárcsinált,csak egy barátomat mentem megnézni,sajna nem nyert. (mongyuk gáz lett vna ha egy fiu nyeri a hannahmontanas tehetségkutatót na :D)

azon röhögtem hogy bemutatta nekünk a kovácsovics fruzsit,odajött kezetfogott,bemutatkozott,mi meg jóparasztok, viszonkézfog ,nahát ő is csak ember :D párom mai napig röhög rajta(egyébként akkor voltunk egy hónaposak,jó buli volt:)

2010. jún. 8. 12:03
 22/25 anonim ***** válasza:
Dukai Regina, Korda György, Balázs Klári, Márió, Balázs Pali és még volt egy csak nem emléxek
2010. aug. 5. 10:54
 23/25 anonim ***** válasza:
a balatonedericsi strandon láttam Varnus Xavért, mellettem evett éppen. kicsit lepődtem csak meg :D.
2010. aug. 5. 10:57
 24/25 anonim válasza:

A jóban rosszban sorozatban a polgármestert játszotta na őt többször színházban.

Tóth Gabi(miskolc),Fenyő Miklós(koncert,színház),Lola(koncert),R-port(falunap),Mark Webber(angliába,brit-nagydíjkor)Valkó Eszter,Győzike(család barátja)Oszter Alexandra fú nemtudom amúgy voltak még de már nem emlékszem ilyen koncertekről.

2010. dec. 12. 22:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Egyszer már kommenteltem, azóta láttam Sebastian Vettelt, Fernando Alonsot, Timo Glockot és Luca di Grassit.
2010. dec. 13. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!