Szerintetek ki fog kiesni a mai Celeb vagyok ments ki innen adásban? Nektek ki a kedvencetek, kit utáltok?
Akiket a legjobban rühellek azok egyértelműen a Gabo-Kabát páros, de sajnos ők biztos nem esnek ki mert "viszik a show-t".
Ha mindenképp 1 kedvenc kell, akkor talán Rozina, mert ő az akit a műsor előtt és a műsorban is kedvelek. Aztán ott van még Andi akit a műsor előtt kedveltem, most is kedvelem bár itt kicsit háttérbe szorul a többiek miatt és nem sokat szerepel. Zoli-ról és Babett-ről nem hallottam még eddig csak a műsorban de ők is szimpatikusnak tűnnek. A többiek semlegesek.
Szerintem vagy Klaudia/ Tenya közül esik ki valaki, mert mintha ők idegesítenék legjobban a nézőket, vagy esetleg Andi/Mikike mert nem szerepelnek valami sokat.
Kicsit már lemaradtam erről a kérdésről, de nem baj.
Gabó és Kabát annyira idegesítő, ellenszenves és tudatlan, hogy elviselni nem lehet. Ez engem nem szórakoztat.
Cicciolinát megkedveltem, nem gondoltam, hogy ennyire aranyos nő. 60 fölött van már jóval, de egy jajj szava nem volt. Andikát is kedvelem és mindig is kedveltem. Alexa és Klaudia pedig sz.. kavaró, kétszínű libák.
Tenyánál ott agyban nincs valami rendben, ha egy 18 éves lánnyal akart kezdeni, a barátnője mellett.
Anger Zsolt nagyon jó színész, nem örültem, hogy celebeskedik. A kiborulásán kicsit meglepődtem.
A többiekkel elvoltam, átlagosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!