Férfiak, tetszik nektek Luxus Dalma a Luxusfeleségek sorozatból?
Figyelt kérdés
Ő az: [link]
Cikk: [link]
Tetszik nektek külsőre? Egy ilyen megjelenésű nő mennyire átlagos? Elérhető a férfiak számára vagy elérhetetlen( nem ő hanem ez a stílusú/külsejű nő?
2017. nov. 18. 16:32
2/11 anonim válasza:
Egy idióta agymosás a sorozat. Kár az időt vesztegetni rá.
3/11 anonim válasza:
Nem neki van az a musally celeb pxxxa lánya? Okádék az az egész család szerintem, a többi luxuspr0sty összesen nem qrja fel annyira az agyam mint ez.. "jaj hát mi régen nagyon gazdagok voltunk".. én a Dancsó féle paródiákon kívül egyébként elhatárolom magam ettől az egész sorozattól, szerintem mindennek a lefalha hogy tv ilyet lead..
4/11 anonim válasza:
Nem. Eleve sokkal többnek néz ki, mint ahány éves(31). Viszont a huszas évei elején lehet, hogy még jó nő volt.
5/11 anonim válasza:
Nem nézek ilyesmit, nem is ítélkezem, de ez a csaj nem jön be, mert szimplán a világos hajú nők valahogy sosem voltak az eseteim. A képen egyedül a barna hajú lány jön be fekete ruhában.
6/11 anonim válasza:
Ahogy a Dancsó is mondta az a műsor inkább aranyások luxuskivitelben..
7/11 anonim válasza:
Szerintem ronda.
31 éves? 40+ arca van. Nem mellesleg nem jön be az ilyen szinten plasztikázott fej. Mű száj, mű csöcsök.
8/11 anonim válasza:
Egy forintot nem ér elmondom neked. Leküldeném élete hátralevő részére egy bányába dolgozni, ott megtanulná mi való neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!