11/20 anonim válasza:
Nagyon szép! Nekem tetszenek az ázsiai lányok! Ja, és lány vagyok!
13/20 anonim válasza:
utolsó se néz napiszart...:D
sztem szép de sztárként számítógépes (jah és persze sminkes és sztárfodrászos) világban nem nehéz szépnek lenni..
15/20 anonim válasza:
szép, mert ázsiai, de Czirok Evelin sokkal szebb.
16/20 anonim válasza:
Ne haragudjatok de ez a csaj (és akik mögötte állank) direkt provokálja a pedofilokat
17/20 anonim válasza:
Szerintem akik azt írták, hogy szép, azokat orvoshoz kellene küldeni! Valaki csak azért szép mert egzotikus esetleg ferde szemű, és akkor ki nem sz..ja le?
18/20 anonim válasza:
6 kiló sminkkel meg photoshoppal én is szép vagyok :D.
Egyszer láttam a kiscsajt a metrón. 1. úgy volt felöltözve mint egy cigány 2. olyan lábai vannak mint egy 10 éves kislány karjai 3. 2 szál haja van és tiszta pattanásos volt a feje
Na most ezek közül egyikkel sem lenne baj mert még fiatal majd alakul de nagyon meglepődtem h ennyire fel van javítva a tvben meg mindenhol. Először nem is akartam elhinni h őt látom de aztán mások is összesúgtak meg mutogattak rá szal tuti ő volt :P.
19/20 anonim válasza:
Czirok Evelin nem is szép!!!
am meg elmondaná vki hogy az kicsoda??? a képét láttuk de hogy ki ő azt még mindig nem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!