Volt már veled olyan, hogy egy híresség halála megviselt téged?
Figyelt kérdés
Melyikét dolgoztad fel a legnehezebben?2017. okt. 25. 08:47
1/7 anonim válasza:
Volt több is, ami elszomorított (Robin Williams, Alan Rockman, Carrie Fisher), de hogy tényleg megviseljen, mint például egy közeli hozzátartozó elvesztése, olyan nem volt.
2/7 anonim válasza:
Carrie Fisher és Robin Williams halála eléggé megviselt.
3/7 anonim válasza:
Chester Bennington, Michael Jackson, George Michael, Jules Bianchi, Carrie Fisher, Alan Rickman, és még lehetne sorolni. Nem mondom hogy annyira megviseltek hogy depressziós legyek, hisz nem ismertem őket személyesen, de a mai napig érzem a hiányukat. Bennington viselt meg idén a legjobban.
4/7 anonim válasza:
Csak Chester Bennington de az nagyon!
5/7 anonim válasza:
A haláluk úgymond nem, hisz nem hozzátartozóim. De a hiányuk elszomorít, ha belagondolok ritkán. Alapjáraton nem szoktam ilyeneken gondolkodni. David Bowiet azért visszahoznám.
6/7 anonim válasza:
Heath Ledgert nagyon sajnálom. Néznék még tőle filmeket, de sajnos nem lehet. Paul Walker meg nagyon váratlanul ért. Sokáig nem tudtam elhinni.
7/7 anonim válasza:
Elképesztő Linkin Park és Harry Potter fanatikus vagyok.
Így nem nehéz kitalálni,hogy Chester Bennington és Alan Rickman halála volt az,ami nagyon megviselt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!