Ön mit tenne Kiszel Tündével egy sötét szobában?
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 17:59
31/46 anonim válasza:
Több, mint valószínű, hogy belegabalyodnék a szemöldökébe, és ott lelném vesztem...:D
32/46 anonim válasza:
HA van szerencsém és a földön egy P9RC lenne akkor számlálhatná a hátralévő másodperceit. :)
33/46 anonim válasza:
1,felgyujtanám
2,felrobbantanám
3,és elásnám
4,mondanám neki nesze alugyá tündi
34/46 anonim válasza:
A kezébe adnám a naptárát!Ott lesheti!
35/46 anonim válasza:
disznópörzsölővel nekiállnék leégetni azt a nagy dzsindzsát :D:D
Remélem olvassa xD
36/46 anonim válasza:
Akik olyanokat válaszoltak, hogy hogyan bántanák, hogyan semmisítenék meg, tényleg így is gondolták? Valóban ilyenek vagytok? Képesek lennétek egy olyan emberrel ezt tenni, aki ellenetek nem tett semmit?
37/46 anonim válasza:
lehet h nem tett semmit ellenünk de ha belegondolsz ez a valami ami nőnek nevezi magát elhiszi magáról h mekkora celeb... ugyanolyan senki mint az a geronazzo p*csaszáj kisasszony... utóbbi pusztán azért híres mert marha nagy szája van... büszke lehet magára mind2... 2 senki...
38/46 anonim válasza:
Figy, van aki ellen nem tett semmit, de vannak olyanok is akiknek keresztbe tett. Nekem spec nem, de én komolyan mondtam/gondoltam a P9RC...
39/46 anonim válasza:
Úgy hogy tudnám hogy ő -e az vagy nem mert ahogy apám mondja sötétben minden tehén fekete!!!
40/46 anonim válasza:
De k..va nagy balf..szok vagytok,
kapjátok meg TI azt amit neki kívántok,
Vagy csak a pofátok nagy mert menő ilyen keménynek lenni mostanság?
Asszem van elég olyan "ember" aki ezeket meg is érdemelné,
Kiszel meg csak egy szerencsétlen, akit divat utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!