XFaktorban Alexnek milyen mentális problémája van?
Megértem, hogy kell a dráma a nézettséghez, de most énekesek életéről van szó, ő pedig mindenkinek leépíti az önbizalmát, az újaknak pedig biztos elveszi a kedvét a zenéléstől. Megér ennyit a nézettség? Komolyan lehet még venni az XFaktort? Mert én már nem úgy érzem.
A többi nézőnek mi a véleménye?
Az előbb véletlenül belenéztem, tv kapcsolgatás közben.
Beképzelt egy ember, pedig nagyképűsége nincs arányban a tehetségével, műveltségével.
Az egész zsűri nevetséges. Nem hiszem el, hogy nem találtak hozzáértő embereket. Szégyen!
Szerintem jól teszi, hogy nem szenved végig mindenkivel. Aki nem elég jó hangban az énekléshez, az összpontosítson valami másra, amivel hasznos lehet.
Hiába engedné őket végigénekelni a dalt, ha ugyanaz lenne a végeredmény. Persze jobban esne a versenyzőknek, de ilyen az élet.
Maga műsor meg csak egy celebgyár.
Jó... most már látom, hogy Peti is fogyatékkal élő... engedett leülni egy 70 és a halál közti fazont. :)
Ezt már tényleg nem lehet komolyan venni. :D
3-as: Alex el is ismerte, hogy nem a tehetséget nézi, hanem az egyéniséget.
Mire megírtam az üzenetet leváltotta az élőholtat egy tehetségtelen "rapperre". :DDD Wow...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!