Ma már csak tehetségkutatóval lehet "sztár" valaki? Tudtok olyan magyar énekes (nő) t, aki az elmúlt pár évben futott be, de nem indult ilyen műsorban?
Figyelt kérdés
2017. szept. 25. 12:55
1/4 1112 válasza:
A Parfümös Boggie, aki ment az Eurovízióra, ő szerintem pl nem volt tehetségkutatóban; meg lehet, hogy az a másik Bogi se pl. Amúgy mostanában nem nagyon figyeltem az új énekeseket:)
2/4 anonim válasza:
A HoneyBeast.
Amúgy az a helyzet, hogy bárki küldhet demót kiadóknak, csak nálunk ez a rendszer elég silány. Ha amcsi lenél, simán beküldhetnéd valahova a dalodat. Nálaunk van még az Én hngom tehetségkutató.
3/4 1112 válasza:
Én nemtom, de a Honeybeastből a Zsófinak a Hernádi Judit színésznő az anyukája, hogyha jól tudom, és akkor lehet, hogy pl segített nekik a koncertszervezésben, vagy valami, de lehet az is hogy esetleg ettől teljesen függetlenül , saját erőből futottak be, és nem azért keltették fel az emberek érdeklődését, mert van közel , aki híres; hanem csak mert jó a zenéjük, amúgy jó tényleg. PL a Maradok az nagyon király!! Ja de amúgy pl a Petőfi Rádióba asszem szoktak beküldeni új előadók új számokat, szóval lehet, hogy onnan futottak be, most nem néztem utána ; amúgy tényleg jók.
4/4 1112 válasza:
*Jáj, kétszer van a tom/nemtom,de amúgy úgyis két külön dologra vonatkozik:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!