Mi a véleményetek a "mostani" BTS-ről?
A Love Yourself album megjelenése óta folyton azon gondolkozom, hogy mennyire megváltoztak. Még a You never walk alone albumig oké volt, de most..én esküszöm nem mondanám meg, hogy pl. a DNA egy BTS dal (persze, ha más énekelné).
Megváltoztatták a logót, az angol nevüket...mi jön ez után?
Meg ugye van most ez a "Bts már tömeg" dolog, és mostanában elég sokan utálkoznak felettük, csak mert valljuk be...elég híresek lettek.
A másik, hogy a Bangtan Tv youtube csatornára már nem igen raknak fel olyan jól megszokott, vicces, szórakoztató Bangtan bomb részeket. Nekem eléggé hiányoznak.
Jungkook is nagyon megkomolyodott, én már rá sem ismerek. A kinézete sem a régi már. (tudom, hogy ez azért van, mert felnőtt, de na..xD) Ő a biasom, szóval ezt így muszáj volt megemlítenem, de a többi tag is sokat változott.
Véleményem szerint a Wings album sokkal jobb wolt, mint a LY (vagy Her). Úgy gondolom, hogy abban csakis olyan dalok voltak, amiket már megszoktunk tőlük, de mégis volt benne valami új, meg persze a Bts-het méltó egyediség. Lehet, csak én gondolom túl a dolgot, de a legújabb számaik eléggé másak lettek, az eddigiekhez képest.
Csak én vagyok vele így, hogy amíg kevésbé voltak híresek, kicsit jobbak voltak?
Úgy érzem, mintha csak nekem lennének ilyen gondolataim az új album megjelenése után. Mindenki tökre fel van "hájpolva", én meg itt fárasztom magam ezzel a témával.
Szépen kérek mindenkit, hogy normálisan válaszoljon, mégha nem is ért velem egyet! :))
(ja, és a fogalmazásomért bocsánat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!