Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem gáz, hogy Bencsik tamara...

Nem gáz, hogy Bencsik tamara levetkőzött a playboyban?

Figyelt kérdés
régen azt mondta, h nem vetkőzik, mert ő énekesnőként akarja magát számon tartani, nem egy olyan emberként akire a meztelen képei miatt emlékeznek. Akkor már ebben az országban nem lehet valaki csak simán énekesnő, mindenképpen mutogatnia kell magát, h ismert maradjon? Vagy a hírnév így megváltoztatja az embert h a sok pénz mellé még többet akar? Szánalom...
2010. máj. 27. 15:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

szerintem fix hogy ő intézte el magának hogy benne legyen, mert egyáltalán nem szép, az arca sem semmije, jó sportosnak sportos de nem nőies, a retus persze sokat segit.

tucatcsaj.

2010. máj. 27. 15:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Ő kapott egy lehetőséget, Te nem.
2010. máj. 27. 15:52
 3/14 anonim ***** válasza:

szerintme nem gáz.

szexi,csinos,dekoratív és vonzó!

2010. máj. 27. 15:53
 4/14 anonim ***** válasza:

nem tudhatod miért vetkőzött le.Nem tudhatod zt sem hogy az énekeseknek néha milyen szerződéseket kell aláírni.

Szóval amíg nem tudod inkább maradj nyugton..

2010. máj. 27. 15:54
 5/14 A kérdező kommentje:
nekem nem is kell, mellesleg persze sokkal jobban nézek ki nála, de inkább csak a barátomat boldogítanám vele. oké, hogya van rá lehetősége, de nem értem hülyeségekbe miért kell belemenni. meg én szeretem a számait, de ezek után bizt nem mennék koncertjére mert ő is egy tipikus "celeb".
2010. máj. 27. 15:55
 6/14 anonim ***** válasza:

"régen azt mondta, h nem vetkőzik, mert ő énekesnőként akarja magát számon tartani"

- De ez nem sikerült neki. Ennyi.

Persze az ő dolga, de valószínűleg kevés ember marad, aki ezek után felvállalná őt az oldalán.

2010. máj. 27. 15:56
 7/14 A kérdező kommentje:
mi az h az énekeseknek milyen szerződést kell aláírni? persze bizt aláíratták vele h vetkőzzön le... ha meg aláírta, azt írta alá h egy genny világban akar élni ahol semmi sem az, ami.
2010. máj. 27. 15:57
 8/14 anonim ***** válasza:
15:26,ha ez igaz,akkor gáz.
2010. máj. 27. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:

kételkedsz benne????

Gondolkodj egy kicsit.Van egy kiadója,van egy menedzsere plusz a tv2.

NA ők mind kaszálnak a lemmezből meg a fellépéseiből.És nekik érdekük hogy minél több fogyjon.és ha nem fogy akkor kell egy hírt verni megint...hogy az emberek ne felejtsék el.Amit egy vetkőzéssel nagyon könnyen elérhetnek.Az énekesek meg nem mindig tudják mit írnak alá,főleg ha el sem olvassák.

2010. máj. 27. 18:39
 10/14 anonim válasza:

simán lennék a pasija:D

és nem azért mert egy sztárcsaj hanem azért mert szép lány

2010. máj. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!