Miért nem csináltatja meg Szellő István a fogát?
Figyelt kérdés
Miért??2010. máj. 25. 18:52
1/10 anonim válasza:
Azért, hogy tudjál mit kérdezni, és forgalmat hozz a gyakorikérdések.hunak :);)
2/10 anonim válasza:
h mehessen a Mónika Show-ba..XDDD
3/10 anonim válasza:
legalább szopásnál nem tud fogazni ;)
5/10 anonim válasza:
Miért, mi baj a fogával? Nekem fel se tűnt. o_o
6/10 anonim válasza:
Mádl Ferencé szebb? Ő köztársasági elnök volt, Szellő bemondó. Azért az ő fogsora nem feltűnően kócos, és szerintem mindenki így fogadta el, szerette meg. A volt köztársasági elnökünk nem csak a magyar médiákban szerepelt, ha neki úgy jó volt, Szellőnek miért ne felelne meg?
7/10 anonim válasza:
miért?
sztem jó pasi
mi a baj a fogával?
8/10 anonim válasza:
Mért ha majd megcsináltatja, hallani fogjuk a hírekben?
Talán így:
"Jó estét kivánok! Örömmel jelentem be hogy tegnap megcsináltattam a fogaimat! A részletes videóért látogassák meg honlapunkat az rtlklub/hirek oldalon"
10/10 anonim válasza:
És a haját? Tök gáz! Egyébként szerintem is megcsináltathatná, ha már a képernyőn szerepel!Egyébként ha jól emlkészem valamelyik felesége fogorvos is volt! Egy szőke csaj, valami Mónika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!