Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a velemenyetek Szabyestrol?...

Mi a velemenyetek Szabyestrol? Es arrol hogy vannak akik felvarrattak a nevet a kezukre

Figyelt kérdés
2017. aug. 27. 07:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt bajom vele. De az iPhone darálás túlzás volt. Meg azt is hallottam hogy a youtube pénzét nem a videózásra költi amivel nem is lenne baj ha nem menőzne mindenkinek az új kocsijával. A nevetése is elég idegesítő.

Jó azért van több jó videója is.

2017. szept. 17. 10:10
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szabyest egy kortünet. Tehetségtelen divatmajom. Szóra sem érdemes.
2017. nov. 1. 18:01
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy megalomániás. Ahogy FanMadeMaker is mondta. Ennyi. Azt aláírom hogy nem kéne neki olyanokat írogatni hogy "A k_rva anyád", "Hogy dögölnél meg", "Bárcsak a nyakadat is kitörted volna", etc. De ezek is hozzá vezethetők vissza, ráadásul más videósok is kaptak, kapnak és kapni is fognak ilyen kommenteket, szép számmal. Szóval ezzel nincs egyedül. Ezen kívűl többször is ellentmond magának, nincs semmi önkritikája és a kritikára is személyeskedéssel reagál. 25 évesen. Akit érdekel a téma, annak erősen ajánlom FFM "A Szabyest jelenség" című videóját, meg úgy bármelyik más kritikát/rantet ami róla szól.
2018. jan. 8. 16:37
 24/26 anonim válasza:
100%

Kedves #16!

Mivel hosszan fogalmazták véleményt, engedd meg, hogy én is ezt tegyem és ez igazából a kérdésre is válasz. Én egy 20 éves fiú vagyok, jobb ezt előre tisztázni. Megpróbálok objektív maradni, de ettől még megvan a véleményem az önteltségről és az öncélú magamutogatásról. A probléma a kérdés alanyával és a válaszoddal, hogy Szabi tisztán az a Trash YouTube-er, aki csak a pénzért csinálja, amit csinál. Pont, mint Dazis, csak kicsit jobb a felszerelése. A videói semmitmondóak, mainstream-ek, teljesen optimális reklámfelületek, de ennek ellenére is pofátlan szponzorációk vannak a videóiban (Bongo, turmixgép, stb.), ehhez még hozzáfűzném a merchandise-ját: az említett 2 verzióval ugyan az a probléma: tényleg 10-14 éves tinilányok fogják ezeket a vackokat megvenni, akik nem rendelkeznek saját keresettel, így adott esetben, hogy "menők" és "egyéniségek" legyenek, akár apu, vagy anyu pénztárcájába is belenyúlnak kérdezés nélkül. Tehát gyakorlatilag kizsákmányolja a rajongókat, mert természetesen a szponzorált termékek ára nincs feltüntetve (Bongó: 508Ft/SMS!!!). Ezentúl folyamatosan önigazol és magát hazudtolja meg. Példa:

"Csak olyan termék szponzorációját vállalom, amivel tudok azonosulni."

"Cukros üdítők, nagyon utálom őket."

Mindkét mondat Szabi szájából hangzott el. Ennek ellenére mégis a Fanta reklámarca, de hát van az a pénz. A kritikát nem tűri, nem ismeri a különbséget az oltás és a normálisan megfogalmazott kritika között. Letiltja a komment szekciót, azzal hirdeti magát, hogy mennyit jótékonykodik. Ez rohadtul gusztustalan. És az "ellenérvek"... pfff... SZAKDJUNK MÁR LE ARRÓL, HOGY AKI ELLENVÉLEMÉNYT MOND, AZ IRIGY! Illetve hagyjuk a "csinálj jobbat" és a "ha nem tetszik, ne nézd" féle reakciókat. Igen is tűrje el a kritikát.

Drága dolgok: úgy nem nehéz telefonokat darálni, hogy minden szponzorációt elvállal, eladja magát. Nem minden szponzoráció rossz, de pl. egy turmixgépet? Komolyan? Aztán megkapjuk, hogy "ne turkáljunk a zsebében". Ne tolja a pofánkba az "új autót vettem" féle képeket és ne pózoljon milliókkal az instagramon.

Zenei pálya: itt is fel lehet hozni a sponzorációt, ez nyilvánvaló. Pozitívum, hogy magának írja a dalait, ez becsülendő, elismerem. Viszont... vagány hang... Ja, előbb jobbnak látom tisztázni, hogy 5 éve járok magánénektanárhoz, tudom, miről beszélek. Bármelyik dalát el tudnám énekelni, legalább úgy, mint ő. A koncertjein sokat énekelteti a rajongóit, talán mert ő nem bírná végig hanggal. Van ilyen. Talán azért is van ez, mert lehet, hogy nincs rossz hangja, de énekelni nem tud... meghallgattam 3 dalát, mindben ugyan úgy énekel. Próbál rekeszteni, hogy rock-os legyen, de inkább szenvedésének tűnik emiatt.

Nos ennyi lett volna a válasz mind a te véleményedre, mind a kérdésre. :)

2018. márc. 26. 11:42
 25/26 anonim ***** válasza:
#16 Szóval aki kultúráltan megfogalmaz egy kritikát az irigy, akinek meg nem tetszik ne nézze. Írnék neked néhány példát hogy Szabi miért elítélendő, de erre most lusra vagyok.
2018. márc. 26. 12:21
 26/26 anonim ***** válasza:

#24-es Gyönyörűen összefoglaltad a véleményemet róla.

De meg kell említenem még a zene szövegeit is.

Szinte az összes a szerelem témáját dolgozza fel, és rettentően igénytelen formában. A szövegeinek konkrétan nincs értelme.

"Bár elmúlt mégsem kár,

feledni késő már,

ami volt,

ami lesz,

boldoggá tesz,

a vágy."

Ennek NINCS ÉRTELME, talán egy 10 éves kis lánynak tetszik, mert ő énekli, de ezt a szöveget a nagy "rajongói" le hordanák a sárga földig ha mondjuk Hobo énekelné.

2018. jún. 26. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!