Mi a velemenyetek Szabyestrol? Es arrol hogy vannak akik felvarrattak a nevet a kezukre
Nekem nem volt bajom vele. De az iPhone darálás túlzás volt. Meg azt is hallottam hogy a youtube pénzét nem a videózásra költi amivel nem is lenne baj ha nem menőzne mindenkinek az új kocsijával. A nevetése is elég idegesítő.
Jó azért van több jó videója is.
Kedves #16!
Mivel hosszan fogalmazták véleményt, engedd meg, hogy én is ezt tegyem és ez igazából a kérdésre is válasz. Én egy 20 éves fiú vagyok, jobb ezt előre tisztázni. Megpróbálok objektív maradni, de ettől még megvan a véleményem az önteltségről és az öncélú magamutogatásról. A probléma a kérdés alanyával és a válaszoddal, hogy Szabi tisztán az a Trash YouTube-er, aki csak a pénzért csinálja, amit csinál. Pont, mint Dazis, csak kicsit jobb a felszerelése. A videói semmitmondóak, mainstream-ek, teljesen optimális reklámfelületek, de ennek ellenére is pofátlan szponzorációk vannak a videóiban (Bongo, turmixgép, stb.), ehhez még hozzáfűzném a merchandise-ját: az említett 2 verzióval ugyan az a probléma: tényleg 10-14 éves tinilányok fogják ezeket a vackokat megvenni, akik nem rendelkeznek saját keresettel, így adott esetben, hogy "menők" és "egyéniségek" legyenek, akár apu, vagy anyu pénztárcájába is belenyúlnak kérdezés nélkül. Tehát gyakorlatilag kizsákmányolja a rajongókat, mert természetesen a szponzorált termékek ára nincs feltüntetve (Bongó: 508Ft/SMS!!!). Ezentúl folyamatosan önigazol és magát hazudtolja meg. Példa:
"Csak olyan termék szponzorációját vállalom, amivel tudok azonosulni."
"Cukros üdítők, nagyon utálom őket."
Mindkét mondat Szabi szájából hangzott el. Ennek ellenére mégis a Fanta reklámarca, de hát van az a pénz. A kritikát nem tűri, nem ismeri a különbséget az oltás és a normálisan megfogalmazott kritika között. Letiltja a komment szekciót, azzal hirdeti magát, hogy mennyit jótékonykodik. Ez rohadtul gusztustalan. És az "ellenérvek"... pfff... SZAKDJUNK MÁR LE ARRÓL, HOGY AKI ELLENVÉLEMÉNYT MOND, AZ IRIGY! Illetve hagyjuk a "csinálj jobbat" és a "ha nem tetszik, ne nézd" féle reakciókat. Igen is tűrje el a kritikát.
Drága dolgok: úgy nem nehéz telefonokat darálni, hogy minden szponzorációt elvállal, eladja magát. Nem minden szponzoráció rossz, de pl. egy turmixgépet? Komolyan? Aztán megkapjuk, hogy "ne turkáljunk a zsebében". Ne tolja a pofánkba az "új autót vettem" féle képeket és ne pózoljon milliókkal az instagramon.
Zenei pálya: itt is fel lehet hozni a sponzorációt, ez nyilvánvaló. Pozitívum, hogy magának írja a dalait, ez becsülendő, elismerem. Viszont... vagány hang... Ja, előbb jobbnak látom tisztázni, hogy 5 éve járok magánénektanárhoz, tudom, miről beszélek. Bármelyik dalát el tudnám énekelni, legalább úgy, mint ő. A koncertjein sokat énekelteti a rajongóit, talán mert ő nem bírná végig hanggal. Van ilyen. Talán azért is van ez, mert lehet, hogy nincs rossz hangja, de énekelni nem tud... meghallgattam 3 dalát, mindben ugyan úgy énekel. Próbál rekeszteni, hogy rock-os legyen, de inkább szenvedésének tűnik emiatt.
Nos ennyi lett volna a válasz mind a te véleményedre, mind a kérdésre. :)
#24-es Gyönyörűen összefoglaltad a véleményemet róla.
De meg kell említenem még a zene szövegeit is.
Szinte az összes a szerelem témáját dolgozza fel, és rettentően igénytelen formában. A szövegeinek konkrétan nincs értelme.
"Bár elmúlt mégsem kár,
feledni késő már,
ami volt,
ami lesz,
boldoggá tesz,
a vágy."
Ennek NINCS ÉRTELME, talán egy 10 éves kis lánynak tetszik, mert ő énekli, de ezt a szöveget a nagy "rajongói" le hordanák a sárga földig ha mondjuk Hobo énekelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!