Anna Torv szép?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 14:01
1/9 anonim válasza:
sztem nagyon karakteres az arca
szép
3/9 anonim válasza:
Neem...,de mindenki magából indul ki
4/9 A kérdező kommentje:
az utolsónak: csak fiú vagyok, bunkó
2010. máj. 22. 09:33
5/9 anonim válasza:
nem is csúnya nem is szép. olyan semmilyen, unalmaska. a haja is semmilyen meg az arcberendezése is. Viszont jó színésznő
6/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon bájos arca van. Pont az a jó benne, hogy nem egy felpumpált mellű, állandóan befésült hajú műnő. Az interjúkban pedig nagyon aranyosan nevet, és szerintem természetesen viselkedik. Ez nálam nyerő. Anna Torv igenis szép.
8/9 anonim válasza:
Ez az imádlak utolsó!! véééégre valaki!! :D Imádom a csajt, annyira tetszik, hogy már nem is igaz.. :D
9/9 anonim válasza:
Régi a kérdés, de én most vagyok nagy Fringe-rajongó, úgyhogy válaszolnék: én (nőként) kifejezetten örülök annak, hogy végre van egy női főszereplő, aki teljesen normális, átlagos kinézetű. Szép nő, de nem az a tipikus modell-, vagy szexszimbólum-szépség, hanem olyan nő, aki az utcán is szembe jöhetne.
Én nekem ez nagyon-nagyon szimpatikus, és borzasztóan örültem, mikor ezt először megláttam. Végre egy igazi ember, aki nem valami olyan csodalény, ami csak Hollywoodban létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!