Anett és Ancsa már nincsenek jóban?
Arról van szó hogy a "bepasizás" is a hírnév és a nézettségért van. Polla nagyon eröltett videókat készít és Dezső Bence is rengeteg terméket reklámoz videóiban pls. Szerinted mitől lett több pénzük? Ancsát meg csak sajnálni tudom. Én Pollát csak "árulónak" hívom!
Csak nézd meg ezt a videót és megérted: https://www.youtube.com/watch?v=-2fRKs1v8lA
Szerintem sem annyira nagy barátok már, mint pár évvel ezelőtt. Anettban viszont mindig is láttam az irigységet Polla iránt, meg folyton utánozta/utánozza őt (Lásd: Bean boozled videójuk, Pollának lett egy másik csatornája és hirtelen Anettnak is ugyanazzal a Channel véggel)
Igazából keresnek egy kis összeget azzal a csatornájukkal, ami megéri nekik. Anettnek az anyagi helyzete miatt, Pollának meg azért, mert részben azért lett magántanuló, hogy videózhasson többet.
Meg egy ilyen "nagynak" számító csatornát Magyarországon én sem hagynék abba, mert nem annyira jó a kapcsolatunk, mint régen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!