Szerintetek Miley Cyrus, régen vagy most nézett/néz ki jobban?
Figyelt kérdés
Szoval akkor amikor mondjuk a Hannah Montana sorozatban játszott vagy most?2017. jún. 19. 22:37
12/13 anonim válasza:
#1y Lehet, hogy neket sok igénytelen kis tetkó, de számára lehet sok kis értékes dolog az életben. Attól, mert neked nem tetszik, számára nagyon fontos! Nem véletlenül varratja magára. Plusz, legalább van neki egyedisége, nem mint a kortársainak.
13/13 anonim válasza:
Szerintem régen és a Party in the U.S.A klippjeben nagyon! De azzal a fekete vagy sötétbarna hajjal magyon nem tetszett nem illett hozzá. De most is nagyon szép szerintem viszont rövid hajjal nem tetszett bár én úgy vagyok vele,hogy nekem egy nő sem tetszik rövid hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!