Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek a Jake és...

Mi a véleményetek a Jake és Logan Paul között folyó vitákról?

Figyelt kérdés
Kinek az oldalán áltok? Alissa? Logan? Jake?

2017. jún. 12. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Ki a tökömek ezek
2017. jún. 12. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Fingom sincs, kik ezke, de, Alissa. Ha vita van, mindig a nő mellé állj, különben később nagyon megbánod!
2017. jún. 13. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Ezek kik?
2017. jún. 13. 00:29
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Jake egy s *gg f *j (bocsi csak így tudtam elküldeni). Én Alissa-t sajnálom. Amúgy le tudnád írni nekem bővebben a történetet? Nagy vonalakban tudom, hogy mi történt Alissa és Jake között, de a Logan-es rész kicsit homályos.
2017. jún. 13. 01:08
 5/8 A kérdező kommentje:

A,történet elejét itt Alissa részletesen elmondja: [link]

Aztan ugye megszületett Jake Its everyday bro cimu szama, amiben vegig Alissat utáljak. Erre Logan egy vlogban mondott valami csúnyát, ezérrt J csinált egy disstracket Lről, Logang Sucks címmel. Aztán ezért Jakeről csinált Logan egy disstracke( The fall of jake paul)t, aminek csak ez első verszakát hozta nyilvánosságra, mert J bocsánatot kért. Kiszivárgott a 2. verszak, pedig L elintézte, hogy csak Jakenek legyen az eredetiről másolata. ebben kiderül, hogy Alissa és L összejöttek. Még Alissa és ricegum ks csinált egy disst Jakeről. Aztán most van Jakenek és Logannek valami közös száma, és ezt én sem értem miért.

2017. jún. 13. 07:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismerem a storyt, de nem érdekel annyira, hogy oldalt válasszak és különösebben rágódjak rajta. Jake és Logan idegesít, Jake talán még kevésbé szimpi mint Logan, Alissa nem idegesít kifejezetten, de nem is annyira szimpatikus. Az meg megint egy másik dolog, hogy akárki akármit mondhat és nem tudhatod hogy ki mondja az igazságot, valószínűleg mindenki torzít rajza egy kicsit, meg mindenki máshogy éli meg ugyanazt a helyzetet.
2017. jún. 13. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Ja, hogy erről van szó. Tipikus YT dráma. Hatékony módja a nézettség növelésének. Az emberek nagyon szeretik nézni a balhékat.
2017. jún. 13. 11:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek, ebben a történetben már ténylef minden a nézettségről szól.
2017. jún. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!