Mi a véleményetek egy ilyen nőről? Szép vagy Visszataszító?
2017. jún. 3. 13:11
11/16 anonim válasza:
Nagyon szép arca van, de a haj miatt más karaktert kap. Sokat számít a haj. Így szerintem betegnek néz ki, és nem taszító, de nem jó a kisugárzása. Az arca nagyon szép, viszont szerintem egy kevésbé szép arcú nő már inkább tényleg taszító lenne ezzel a hajjal. Én például undorítóan néznékbki. :)
12/16 anonim válasza:
Lehet hogy szép arca lenne egy jó frizurával, de így nagyon nem. Egy kemoterápiás beteg beütését kelti.
14/16 anonim válasza:
A legtöbb férfi a hosszú hajat preferálja egy nőn, nem meglepő, hogy ilyen válaszokat kaptál. Sokaknál már a sima rövid haj is "leszbis"
15/16 anonim válasza:
Most nem azért, de ezen a nőn van smink. Az arca valóban szép ( lenne ), de számomra inkább hajaz egy fiatal, 20-as évei elején járó fiúra, mint egy nőre. Számomra fontos a haj egy nőn is, és egy férfin is. Mondjuk én mindkét nemnél a hosszú hajat preferálom, lehetséges, hogy ezért sem tetszik nekem a képen látható hölgy. Sajnos egyet kell, hogy értsek a többiekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!