A hírességek hova teszik azt a sok ruhát, amit felvesznek?
Figyelt kérdés
Nap mint nap látom a sztárok minden nap más csilliárdos ruhát hordanak. Hova rakják a több év alatt felhalmozott, percenként vásárolt ruháikat? Nekem nincs sok ruhám, de a gardróbomban már nem férek tőlük, pedig félévente átválogatom, és elviszem adomànyba. Ők is elviszik a Balmain, Gucci, stb ruháikat?##star ##halaligruha
2017. jún. 3. 12:01
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Gaga helyében én is ezt tenném.
2017. jún. 3. 14:31
4/6 anonim válasza:
A díjátadós és egyéb eseményes ruháikat nem veszik meg, csak kibérlik vagy reklámként ingyen megkapják arra az időre.
Egyébként meg elég nagy gardróbokat tartanak fenn azok, akiknek erre szükségük van.
5/6 anonim válasza:
Ismerek néhány színészt, ők azt mondják, hogy a gálákra felveszik a ruhát, majd másnap az emberük visszaviszi, ahonnan hozta. Ugyanez történik a mindennapi öltözetük nagy részével. Reggel ott várja őket az aznapi gönc, abban szépen fotózgatják üket a paparazzik, úgyhogy megvan a reklám a márkáknak, aztán elviszik, és jön a másnapi adag... Ritkán vásárolnak, és öltöznek fel úgy, hogy ők válogatnak. Persze, ha pasi lennék, én is örülnék, hogy nem nekem kell. :D
6/6 anonim válasza:
Ja, jól mondják, azok kölcsönzött vagy reklám cuccok többségében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!