Viktort ismerem, a barátnőjét is, vagy a volt barátnőjét, nem tudom együtt vannak e még. Nem meleg. A többiekről nem tudok nyilatkozni.
2010. máj. 15. 14:37
13/18 anonim válasza:
Mindenki aki sztárfellépő fellépett a Királynőben az melegnek tűnik: Varga Viktor, Brasch Bence stb... Vagy biszex mint a Bebe vagy SP. Már az is gyanús hogy Britney Spearst dalt adnak elő KÖZÖSEN! És a Brasch Bencéről is züllik, amikor Fekete Dáviddal volt a Viván. A Királynőben csak nagy Feró volt a normális fellépő, meg esetleg Ádok Zoli. (bár ő se tűnik heterónak)
2010. máj. 15. 17:55
14/18 anonim válasza:
Szerintem csak simán életvidámak, és nem azt nézik meg először a másikban, hogy melegek-e... d:
2010. máj. 15. 18:52
15/18 anonim válasza:
Horváth Tamás tuti hogy b..i!!!!
2010. máj. 20. 15:33
16/18 anonim válasza:
Természetesen egyik sem meleg. Csak mert neked nem tetszik az öltözködési stílusa ami egyébként tökre egyedi nem kell senkit sem lebu*izni :D Viktor egy igazi egyéniség optimista és vidám... Nagyon kedves és jó ember :) Ő maga is azt mondta "A hölgyeket szeretem, de még hogy"
Horváth Tamásról nem tudok nyilatkozni de ő sem bu*i már 2 éve van egy nagyon szép barátnője :)
A Királynőbe meg mindenki úgy nézett ki ahogy a stylist megcsinálta. Ez volt a cél... NA mindegy üdvözletem xD
2010. júl. 14. 18:00
17/18 anonim válasza:
És nem pont ezt a képét kéne belinkelned :D Ezen tényleg olyna mint egy kis ficsurka :D
Jesszus!! Viktornak van barátnője nem is lehetne!!! Horváth Tamás neki is van barátnője Ember! Attól még hogy valakinek olyan "lányos" vagy hasonló az arca vagy kicsit póló nélkül van attól még nem meleg vagy bi.!! :OO
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!