2/8 anonim válasza:
Miért lenne az?!
Ha meg úgy öltözik ahogy, stylelistok öltöztetik
,
,
(nem tudom leírni azt a styleos izét :D )
3/8 anonim 

válasza:

Stylist. :) Amúgy nem, nem az, a videóin meg az idétlen öltözködéseén túl egész normális csaj. Nem tudom honnan szeditek ezt a sok marhaságot. Ha sátánistákat akarsz találni akkor ne a popzene hanem a death metal vagy a doom metal berkein belül keresgélj.
4/8 anonim 

válasza:

A szórakoztató ipar szereplői közül szerintem nem kerülnek ki igazi Sátánisták.
Bár - nyilván -teljesen nem kizárható, és biztos van ott is, aki ismeri a valódi tartalmát.
Ám véleményem szerint ezek inkább "műmájer" kategória. A szórakoztató ipar ezen szeletében tevékenykednek, pénzt keresnek,eltartják a családot stb.
Az viszont tényleg érdekelne, hogy kik azok akik tényleg értő Sátánisták.
5/8 anonim 

válasza:

Lady Gaga nem sátánista, csak egy szerencsétlen áldozat, lelki sérült, személyiség zavarban szenvedő ember.
Sok híresség szenved ebben, és sokan meg is halnak ebbe.
Ők nem sátánisták hanem csak áldozatok a sátán csapdájában.
6/8 seniman válasza:
Kedves hármas!Inkább black metal lehet az amit írni szerettél volna,de még ott is gyakori a divat-sátánizmus.Egy-két skandináv banda akad aki komolyan műveli is ezt,mondjuk ott valóban előfordultak durva dolgok.
7/8 anonim válasza:
Sátánista elemeket többször megjelenített a videóklippjeibe sőt szabad kőműves és boszorkány elemeket is ő maga tudja hogy az vagy nem..
8/8 anonim 

válasza:

Gyakorlatilag, aki nem Jézusé, nem Istené, az automatikusan ösztönszerűen a sátánt szolgálja a maga önzőségével, büszkeségével, gőgjével, haragjával, személyválogatásával, világ imádatával, pénz, hatalom és népszerűség imádatával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!