Ki helyesebb? Justin Bieber v. Taylor Lautner?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 17:38
12/25 anonim válasza:
egyiksem.xD
engem lautner irritál azzal a mű fejével:Dkissrác korában még cuki volt,de most??
akkor már inkább Justin Bieber.Igaz,hogy neki is irritál a feje,de annyira nem mint lautnernek.
14/25 anonim válasza:
Szeretem mindkettőjüket talán Taylor tetszik jobban mert érettebb, bár Justin a korombeli...;)
15/25 A kérdező kommentje:
Látom megoszlanak a vélemények rendesen!!!
Bár az vicces volt h bottal se érnék hozzá egyikhez se.
Egyébként én nem nagyon bírom justin bieber-t, és nem nagyon értem miért szeretik annyira!! Ti akik szeretitek miért szeretitek? Helyes, v a számai miatt?
Én mondjuk nem tartom túlzottan helyesnek, a számai se nagyon tetszenek. De nem kell mindenkinek odalenni érte, nem?
2010. máj. 15. 19:36
16/25 anonim válasza:
Taylor, Justin Biebernek nagyon gyerek feje van... még túl fiatal szerintem ahhoz, hogy énekes legyen. /Nem fikázás képpen/
17/25 anonim válasza:
Szerintem Taylor helyesebb. Justin, olyan lányos (bocs a rajongóktól)!
20/25 anonim válasza:
Taylor!!!
Annyira jól néz ki!!!Izmos, jóképű, stb.!!!
Justin B. sztem olyan lányos.Bocs azoktól akiknek bejön, de nekem nem.
TAYLOR (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!