A női kpop idoloknak is vannak sasaeng rajongói?
Lehet hülye kérdés , de mi az a sasaeng?
Én még ilyenről nem hallottam.
Ez durvaa, nem is tudtam hogy ezt jelenti!
Köszönöm , egy új szót ismertem meg! Most már utána keresek :D
Thank you!
Ennél őrültebbek is vannak sajna...
Példának hagy írjak párat, úgyis unatkozok
Tehát 2pm Taecyeon-nak egy sasaeng a saját menstruációs vérével és fanszőrzetével írt levelet. Taeyang-nak és GD-nek is volt hasonló sztorija, csak ott a kezüket megvágták és az onnan kicsorgó vért használták tintának. Asszem egy EXO tagnak is küldtek már ilyet.
Ha már az EXO-nál tartunk, Chanyeolt Kínában 20(!!) taxi követte sasaeng fanokkal az ülésen. D.O-nak a saját szobájából lopták ki a gatyáját, majd árulták a neten. Valamint van egy japán csaj, Asszem Rion a neve, és sok koncerten, meetingen olyan táblát mutat Suho-nak, hogy "Rape me". Asszem Kínában, pár csaj leborotválta a haját, és követte az EXO tagokat a wc-be, a tagoknak úgy kellett eltakarni az ajtót a saját testükkel, hogy a többiek nyugodtan tudják végezni a dolgaikat. És asszem még Tao-nak kamerázták be a hotelszobáját, és felvették ahogy zuhanyzás közben énekel. Még egy EXO, kibéreltek egy ugyanolyan furgont mint ami az EXO-é, és elakarták őket rabolni, a menedzser az utolsó pillanatban állította meg őket.
Baekhyun testvérének is elmentek az esküvőjére, és felálltak az asztalra, hogy fényképezhessék a tagokat.
CN Blue Jonghyun gitározott a szobájában, majd hangokat hallott a szekrényéből, és amikor kinyitotta, egy sasaeng fan volt benne.
Changmin-t pedig követte egy sasaeng, és eltörte az ujját, majd egy táska követ dobott rá.
Amíg a Big Bang ment a furgonukkal, sasaeng rajongók vették őket körbe, és csak akkor engedték őket továbbmenni, ha képet csinálnak velük. GD-nek folyamatosan a szülőházába járnak, megijesztve az anyukáját és a nővérét.
BTS Jimin-t pedig megfenyegették, hogy április 1.-én lelövik, leszúrt malacot és pisztolyokat szerkesztgettek össze olyan képpel, hogy Jungkook fog egy szalagot (rászerkesztett) Fuck you Jimin írással.
EXO Kai-t a repülőtéren össze vissza lökdösték, úgy, hogy annyira megsérült, hogy a tagoknak kellett támasztaniuk.
Még egy BTS, annyian vették őket körbe, hogy mind a 7 tag szétkerült egymástól, és úgy menekültek, hogy nem tudták hol vannak. Tragikusan is végződhetett volna.
Girls' Generation Taeyeon-t pedig a színpadról rángatta le egy őrült, a biztonságiakon is sikerült átjutnia. A társa mentette meg, így jöttek rá hogy egy őrült, nem pedig stábtag.
T-Ara Jiyeon haját pedig megcibálta egy rajongó.
És van youtuben több videó róluk. Egyikben azt mondja egy sasaeng, hogy a rajongóknak nincs joguk megérinteni egy sasaenget. Betegek:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!