Köteles Leander meleg?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 20:41
1/11 anonim válasza:
Miért lenne meleg? Csak ki akart törni az apja árnyékából aki egy gagyi mulatós műfajt képvisel. Egész jó zenét csinál attól függetlenül hogy nem szoktam hallgatni ilyen stílust.
2/11 anonim válasza:
szerintem nem, de miert merult fel a kerdes?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valahogy van benne valami, amitől melegnek tűnik.
Egyetértek azzal, hogy a szexuális beállítottság nem lényeges egy előadónál. Csupán kíváncsi természetű vagyok, ezért tettem fel a kérdést. :)
2017. ápr. 7. 21:13
5/11 anonim válasza:
Én láttam kavarni csávóval szóval minimum bi.
6/11 A kérdező kommentje:
Igazán kár lenne érte. :) Női szemmel minden jó pasi vagy meleg, vagy foglalt. :D
2017. ápr. 10. 15:21
7/11 anonim válasza:
Attól még hogy szóba se állna veled még nem izub csak te hiszed azt.
8/11 anonim válasza:
7. Szerencsére Köteles Leander nem olyan utálatos ember, mint te, és mindenkivel szóba áll aki úgy viszonyul hozzá.
9/11 A kérdező kommentje:
# 7-es, ez meg miféle válasz? :D Ne viselkedj úgy mint egy fülig szerelmes tinilány, aki úgy véli, hogy leszólták a plátói szerelmét!
Semmi rosszat nem mondtam Leanderre. A zenéit (bármilyen néven is tevékenykedik)kifejezetten szeretem, róla pedig megállapítottam, hogy egészen jó pasi. Ennyi történt. :)
2017. ápr. 11. 16:22
10/11 anonim válasza:
Ismerem a barátnőjét :) aki egy nagyon csinos kis csajszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!