Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Panic! At The Disco rajongók!...

Panic! At The Disco rajongók! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Viszonylag új rajongónak számítok és szeretnék megtudni minél többet a bandáról. Van pár kérdés amire mindenképp tudni szeretném a választ: Mi történt Brendon Urie és Ryan Ross között? És hogy hívják a Panic! fanokat? (Pl Twenty One Pilots rajongók: Skeleton Clique stb) Bármilyen érdekességet írhattok velük kapcsolatban. Linkeket is küldhettek, csak lehetőleg magyart. Előre is köszönöm :)

2017. márc. 29. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyire aktualis meg, de szivesen kerdezhetsz tolem barmit, mar egy fel eve ORIASI rajongo vagyok, szoval nagyon sok mindent tudok mar roluk :D ;)

Az, higy mi tortent Ryan es Brendon kozott soha nem derult ki, sokan spekulaljak hogy romantikus kapcsolatban voltak, nehany szamban mintha megemlitenek a kapcsolatukat, de elmondasuk szerint csak baratok VOLTAK, mert mar nem igazan beszelnek egymassal, legalabbis elmondasuk szerint.. A ship nevuk Ryden, a masik nelszeru ship pedig a Dallon, ami Brendon, es Dallon a koncerteken fellepo basszusgitaros kapcsolatara akar utalni. Nem tudom mennyire vagy jo angolos, ha szeretned tudok kukdeni linket amiben elmagyarazzak hogy ez miert realis vagy eppen miert nem :D

En nem teljesen hiszek ebben, persze cuki meg erdekes belegondolni, csak hogy Brendon 2013-ban vette el Sharat, aki olyan csodaszep egy no, hogy az hihetetlen, es nagyon szep part is alkotnak szerintem :)

Dallon-nak meg mar ket gyereke is van, nem hogy felesege :D

A rajongoknak nincs konkretan semmilyen nevuk, de en igazabol nem sajnalom annyira

Es Brendon ma lett 30 eves! De meg mindig nagyon jokepu :D

Nyugodtan irj ram, ha barmi mast meg szeretnel meg tudni!

2017. ápr. 12. 21:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Úr Isten! Köszönöm! Nyugodtan küldhetsz linkeket. Angolt is! :) Még egy kérdés: Úgy tudom, hogy jelenleg csak Brendon van a bandában, (de hogy biztosra menjek) tényleg csak ő van, vagy vannak még mások is? :)
2017. ápr. 18. 18:31
 3/4 anonim válasza:
100%
Szia :) Én is elég nagy rajongó vagyok ha mondhatjuk így. Szóval jelenleg tényleg csak Brendon az egyetlen állandó tag,kreatív munkákban csak ő vesz részt..szóval ő maga a Panic! Koncerteken illetve különböző tévés fellépéseken viszont már 2013 óta ugyanaz a felállás ( gitár:Kenneth Harris , Basszer : Dallon Weekes, dob : Dan Pawlovich). 2009 ben szakadt szét a banda, utána csatlakozott be Dallon..aki amolyan hivatalos nem hivatalos tag volt egyben..rajta van pl a 2011 es album borítón is. 2013 ban lépett ki Spencer Smith az eredeti dobos,azóta van a mostani felállás. A 2013 as albumban még Spencer és Dallon és részt vettek aktívan,de szinte ez is már Brendon személyes munkájának számított. Ha jól tudom 2015 óta Dallon is végleg csak turné gitáros lett.A 2016 os legutóbbi albumot Brendon nélkülük hozta össze..szóval saját névvel is megjeleníthette volna akár..felmerült ez is,de szerintem bármi is lesz marad a Panic at the disco név. Brendonról ahogy én ismerem el lehet mondani ,h ő van akkora színpadi jelenség ,vagy egyéniség,h aligha lesz már itt rendes banda felállás,mint pl 2009-ig volt..ma már szólóprojekt ez neki inkább.De Spencer és a többiekkel a mai napig jóban van,szóval nincs nézeteltérés ebből.
2017. máj. 30. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kis kiegészítés...lehet már senki nem olvassa ezt a kérdést, de még annyi hogy a rajongókat sinner-öknek hívják.
2018. aug. 6. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!