Panic! At The Disco rajongók! Tudnátok segíteni?
Nem tudom mennyire aktualis meg, de szivesen kerdezhetsz tolem barmit, mar egy fel eve ORIASI rajongo vagyok, szoval nagyon sok mindent tudok mar roluk :D ;)
Az, higy mi tortent Ryan es Brendon kozott soha nem derult ki, sokan spekulaljak hogy romantikus kapcsolatban voltak, nehany szamban mintha megemlitenek a kapcsolatukat, de elmondasuk szerint csak baratok VOLTAK, mert mar nem igazan beszelnek egymassal, legalabbis elmondasuk szerint.. A ship nevuk Ryden, a masik nelszeru ship pedig a Dallon, ami Brendon, es Dallon a koncerteken fellepo basszusgitaros kapcsolatara akar utalni. Nem tudom mennyire vagy jo angolos, ha szeretned tudok kukdeni linket amiben elmagyarazzak hogy ez miert realis vagy eppen miert nem :D
En nem teljesen hiszek ebben, persze cuki meg erdekes belegondolni, csak hogy Brendon 2013-ban vette el Sharat, aki olyan csodaszep egy no, hogy az hihetetlen, es nagyon szep part is alkotnak szerintem :)
Dallon-nak meg mar ket gyereke is van, nem hogy felesege :D
A rajongoknak nincs konkretan semmilyen nevuk, de en igazabol nem sajnalom annyira
Es Brendon ma lett 30 eves! De meg mindig nagyon jokepu :D
Nyugodtan irj ram, ha barmi mast meg szeretnel meg tudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!