Dancsó vagy Radics videóit kedveled jobban?
Radics. igazából össze se lehet hasonlítani a kettőt. Radics jó, Dancsó sz*r.
Azért szeretem jobban Radics videóit inkább, mert azon felül, hogy sokkal viccesebb is, valós történéseket dolgoz fel. Petin egyébiránt azt is látom, hogy ő nem csak a pénzért csinálja, ő tényleg kedveli a nézőit. Dancsó ellenben már unalmas. Mindig csak filmkritikákat tölt fel, nincs semmi érdekes már benne.
Régebben (5-6 éve) mindkettejüket nagyon szerettem, a két kedvenc csatornám volt.
Azóta Dancsó elkurvult, elkezdett értékelhetetlen videókat gyártani, több már nekem volt kínos, ahogy néztem. 3 éve nem követem. Szórakoztassa csak a 12 éveseket meg a retardáltakat.
Radics is sajnos elindult ezen az úton a fb idiótás videóival, de szerencsére ő a csatornájának az eredeti arculatát is hozza.
Összegezve: Egyértelműen Radics Petit kedvelem jobban.
Mindkettő...de nem a videók miatt.
Ahogy láttam ők nem ez a "jaj imadlák titeket(nézőket) , nektek köszönhetek mindent" hajtogató videós. (Főleg Dancsó...Habar nem követem annyira őket szóval lehet tévedek)
Na..ideges is lettem :D eszembejutottak azok akik ipari szinten nyalnak tövig a nézőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!