Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi Bochkor Gábor titka?

Mi Bochkor Gábor titka?

Figyelt kérdés
Pörgős figura ... 5:50 kor már folyékonyan nyomja a rádióban a jobbnál jobb dumákat , érthetően , gyorsan . Én és sok más olyankor még félkómás állapotban fetreng vagy megy melóba . Mikor kelhet ? És hogy tud ennyire rengeteget beszélni , ennyire választékosan és érthetően ? Megkérdezném tőle de inkább arra vagyok kíváncsi hogya mások mit gondolnak róla .
2010. máj. 7. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon szimpatikus, és tényleg nagyon értelmes.

Én úgy gondolom,hogy nem kis idő amíg Diósdról beér (még a luxus merciével sem) igy nem munka kezdése előtt 30 perccel előtte kel fel :) valamikor olvastam,hogy reggelente egy jó fürdőt is vesz lehet az ad Neki energiát,na meg Andi és Nórika. :)

Ideje is van pihenni hiszen munka után megy haza a kislányért is sokszor megy Ő.

Beszélni pedig Németországban tanulhatott meg ilyen profin. Nem csodálkozom,hogy tárgyalási képességei is a legfelsőbb szinten vannak.

Csak sajnos nem értem miért utálják ennyien ennyire. :((((

28/F

2010. máj. 8. 11:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Én régebben nagyon szerettem, úgy 10-15 évvel ezelőtt. Most már kevésbé. Véleményem szerint egy cseppet el van szállva magától. Viszont a példás családi életéért tisztelem, becsülöm, mert voltak szép nők nem egy nem kettő az életében, és nem hittem volna hogy meg tud állapodni egy mellett.
2010. máj. 9. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:

A fickó titka, hogy ő egy parazita. ( Ezt a tényt tényleg titokban is igyekszik tartani, akárcsak fajtársai) A paraziták remekül élnek a gazdatestből.

Láttál már hajléktalan zsidót? Mert én nem. Szellemi teljesítménye nulla, sőt negatív, mert a butaság és hülyeség menő, szórakoztató, hasznos voltát sulykolja az emberekbe.

Életműve egy óriási védőbeszéd az agyhalál mellett.

2012. márc. 17. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!