Mi Bochkor Gábor titka?
Nekem is nagyon szimpatikus, és tényleg nagyon értelmes.
Én úgy gondolom,hogy nem kis idő amíg Diósdról beér (még a luxus merciével sem) igy nem munka kezdése előtt 30 perccel előtte kel fel :) valamikor olvastam,hogy reggelente egy jó fürdőt is vesz lehet az ad Neki energiát,na meg Andi és Nórika. :)
Ideje is van pihenni hiszen munka után megy haza a kislányért is sokszor megy Ő.
Beszélni pedig Németországban tanulhatott meg ilyen profin. Nem csodálkozom,hogy tárgyalási képességei is a legfelsőbb szinten vannak.
Csak sajnos nem értem miért utálják ennyien ennyire. :((((
28/F
A fickó titka, hogy ő egy parazita. ( Ezt a tényt tényleg titokban is igyekszik tartani, akárcsak fajtársai) A paraziták remekül élnek a gazdatestből.
Láttál már hajléktalan zsidót? Mert én nem. Szellemi teljesítménye nulla, sőt negatív, mert a butaság és hülyeség menő, szórakoztató, hasznos voltát sulykolja az emberekbe.
Életműve egy óriási védőbeszéd az agyhalál mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!