Miért hiszik sokan, többek között például mel gibsonról és Nicole Kidmanről, hogy ausztrálok?
"Kidman was born on 20 June 1967 in Honolulu, Hawaii, while her Australian parents were temporarily in the United States on educational visas. "
Te sem leszel kínai attól, hogy az anyád épp Kínában volt amikor megszült.
Kedves kérdező! Most olvastam el a levelet, amit privát üzenetben kaptam tőled. Ha megengeded, itt válaszolnék, hogy a többiek is lássák, pontosan milyen viselkedésre is számítsanak veled kapcsolatban.
"Tényleg azt hitted, hogy Mel Gibson ausztrál? De ostoba vagy!"
Nem, nem vagyok ostoba. Pontosan tudom, hogy Mel Gibson Amerikában született, és bármennyire is meglepő, arról is tudok, hogy a szülei nem ausztrálok. Viszont gyerekkorának legnagyobb részét Ausztráliában töltötte, ott nőtt fel, így joggal mondhatják ausztrálnak.
Tudod, nem a hivatalos adatok döntik el, hogy ki milyen származású. Bár igazad van, lehet én vagyok az ostoba (meg több millió ember a Földön) amiért ezt gondolom.
Üdv: az első válaszoló
Kis kíváncsi Kérdező!
Egy biztos, hogy a neveket nagy betűvel írjuk és a többi lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!