Selena Gomez itt van budapesten! Valakit valamit erről?
bocs de nagyon sokan irják hnogy engem nagyon nem érdekel v hogy kit érdekel nem értem ha valakit nem érdekel akk mi a fenének ir be.tehát valamennyire érdekli őket.éss szerintema kérdező sem ilyen válaszokat szeretne ha nem azért irt kérdést hogy megkapja rá a "normális" választ.ugyhogy ennyit roluk.
igen itt volt b.p-n azt én is tudom hogy vannak rola olyan képek amikor lovagol de sajnos én sem találtam.junius vége fele ment haza.Azt mondta h nagyon tetszett neki de most nem nagyon volt ideje körülnézni ugyhogy majd vissza szeretne térni turistaként.A monta carlo filmet forgatta és a round round klipje is ott készült.én ennyit tudok.:D:D:):)
A ruhakollekciójához is itt csinálták a képeket:)
Dream Out Loud a neve amúgy és az interúról...látta valaki rajtad kívül?Volt TV-ben vagy valahol?Csakmert rákerestem Googlén,Youtube-on és nincs sehol szóval szerintem ilyen interjú nem is volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!