Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Selena Gomez itt van budapeste...

Selena Gomez itt van budapesten! Valakit valamit erről?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
filmet is forgatott nemcsak klippet..
2010. júl. 9. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem kamu,egy interjúban mondta Návay Anikónak...
2010. júl. 13. 15:20
 13/19 A kérdező kommentje:
de hát ez mekkora paraszt?:( jézusom most megdöbbentem:O:(
2010. júl. 13. 16:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Neki könnyű kritizálni másokat,hiszen kifolyik a zsebéből a lé...(sztárként mindent megtehet)elhiszem,hogy neki Amerika jobban tetszik,dehát...
2010. júl. 13. 17:56
 15/19 anonim ***** válasza:

bocs de nagyon sokan irják hnogy engem nagyon nem érdekel v hogy kit érdekel nem értem ha valakit nem érdekel akk mi a fenének ir be.tehát valamennyire érdekli őket.éss szerintema kérdező sem ilyen válaszokat szeretne ha nem azért irt kérdést hogy megkapja rá a "normális" választ.ugyhogy ennyit roluk.

igen itt volt b.p-n azt én is tudom hogy vannak rola olyan képek amikor lovagol de sajnos én sem találtam.junius vége fele ment haza.Azt mondta h nagyon tetszett neki de most nem nagyon volt ideje körülnézni ugyhogy majd vissza szeretne térni turistaként.A monta carlo filmet forgatta és a round round klipje is ott készült.én ennyit tudok.:D:D:):)

2010. júl. 14. 17:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Értem:)Mindkettötöknek igaza van!:) Utolso: azt hittem mindenki irni fogja, hogy "de jó" és csodálkoztam is ezeken a válaszokon:(Sajna nekem se sikerült megtalálni, de majd máskor:)
2010. júl. 14. 20:28
 17/19 anonim ***** válasza:

A ruhakollekciójához is itt csinálták a képeket:)

Dream Out Loud a neve amúgy és az interúról...látta valaki rajtad kívül?Volt TV-ben vagy valahol?Csakmert rákerestem Googlén,Youtube-on és nincs sehol szóval szerintem ilyen interjú nem is volt!

2010. júl. 16. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocsi!!Azthittem Sel Gomezről volt szó és nem láttam,hogy robról.
2010. júl. 16. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:

sya. találtam lovaglos képeket: [link]

[link]

2010. aug. 27. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!