Csak én látom úgy, hogy Dominic Sherwoodnak bejön Katherine McNamara, és fordítva? ( Shadowhunters )
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 22:41
1/6 anonim válasza:
Ha már Shadowhunters, én csak azt látom, hogy Alec milyen szépen tud mosolyogni Magnusra. :) Egészen belepirul közben... :D
2/6 A kérdező kommentje:
Az tuti, hogy cukik.:)
2017. jan. 30. 22:46
3/6 anonim válasza:
Elviselnék a párosukból jóval többet is... :) Bocs, hogy eltértem a kérdés témájától.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy "off screen" hogy viselkednek egymással, de az alapján, hogy mennyi kémia van köztük a képernyőn... Persze ez az én személyes véleményem, senkit nem akarok megsérteni vele.
Amúgy #Malec4ever
5/6 anonim válasza:
Úgy tűnik eddig, hogy csak Te látod úgy... :) A kémia sokkal jobban működik a srácok között. Habár engem mindig elbűvölnek Alec/Matt gyönyörű szemei, így másra nemigen tudok figyelni... :)))
6/6 anonim válasza:
Ugyeee? Sok itt a malec fan, csatlakoznek *-* pont valamelyik nap adott elo adast twitteren matt...:o nincs kevetek beszelgetni? :D
Kerdesre valaszolva.. ahogy latom dom posztjait, boldog a baratnojevel... de attol fuggetlenul barmi lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!