Van olyan fanfiction oldal, ahol nincs sok kritérium?
Merire egyáltalán nem teljesíthetetlenek az elvárások, a hossz kb. 2 word oldal, a forma alatt nem tudom, mit értesz, mert formai megkötés nincs. Ja, hogy a helyesírással van probléma...? :) Azon lehet javítani. A Meri egyébként igényes közösség, szóval meg lehet érteni, miért ilyenek az elvárások.
De a Wattpadot és az FFnetet mondanám én is, ha mindenképp nullázod a Merit.
a Merit én se szeretem a hülye html izé miatt.
fanfiction.net a kedvencem mert ott tényleg semmi kikötés nincs, ráadásul akármilyen perverz lehet az írásom,mert nem tudnak magyarul az adminok és sosem fognak kitiltani... muhahhhaaa :P
a másik jó cucc a wattpad mert oda még képekkel is illusztrálhatod a fejezeteidet.
wattpad
fanfiction.net
archive of our own
Ezeken az oldalakon is teljesen normális írásokat találhatsz (főleg a második kettőn), de ezekre a kritériumokra nem csekkolnak le. Max. arra, ha mature tartalomnál nem állítod be a megfelelő kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!