Ki a híresebb ember? Cristiano Ronaldo vagy Justin Bieber?
Figyelt kérdés
ki ismertebb híresség?2017. jan. 6. 18:02
2/10 anonim válasza:
Ronaldo. Azért, mert a labdarúgás olyan helyekre is eljut, ahova a kommersz szarzene nem.
Például még a mongol sztyeppéken is sokan tudják ki az a cronaldo (láttam erről egy riportot) de borítékolom, hogy Bieberről az életben nem hallottak. De szerintem afrika eldugottabb helyein, ahol csak egy tévé van/falu ott is tudják ki az, míg a másikról meg nem.
4/10 anonim válasza:
Szerintem Afrika legeldugottabb helyein nincs tv, szóval ott egyikről sem tudnak. De amúgy mindketten nagyon híresek és rajtuk kívül is vannak még 1000-ren akiket az egész világon ismernek, akkor is ha csak az élőkről beszélünk. Aki néz híreket, tv-t, netezik, az biztos, hogy hallotta/olvasta már mindkettő nevet. Ezen felül meg már attól függ, hogy ki szereti a focit, ki szereti a zenét, ki mindkettőt. Ebből pedig az következik, hogy nem fogom tudni neked megmondani, hogy ki az ismertebb, mert ahhoz meg kéne kérdeznem minden Földön élő embert. És erre nincs időm.
5/10 anonim válasza:
Nem az a fontos hogy ki a híresebb. Nyilván mind a kettő világszinten ismert és mindkettőnek megvan a maga rajongó/követő tábora. Ahogyan a sok ezer többi hírességnek is.
6/10 anonim válasza:
Ronaldonak 50 Millió követője van twitteren, Biebernek 90 millió. Szerintem alapból többen ismerik Justint, hiszen bele kell a sok fiatal lányt számolni akik csak Justint ismerik, pl a 2 éves húgom és társai aki már Justin Bieber nevét jobban tudja mondani mint az enyémet.😁 16/L
8/10 anonim válasza:
Justin. Mert őt mindenhol hallgatják. Ronaldo meg egy focista, ami nem mindenhol a legnépszerűbb sport. Pl: Az USA-ban ki a sz.art érdekel az európai foci? Justin meg ugye amerikai. De Ronaldo szimpatikusabb nekem.
9/10 anonim válasza:
Ronaldo
Bieber amúgy mit tud, azon kívül, hogy búzi?
10/10 anonim válasza:
Bieber egy búzi, de nem híresebb ronaldonál. CR7-et szerinted hányan ismerik az USA-ban? Nem sokan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!