Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a híresebb ember? Cristiano...

Ki a híresebb ember? Cristiano Ronaldo vagy Justin Bieber?

Figyelt kérdés
ki ismertebb híresség?

2017. jan. 6. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Győzike.
2017. jan. 6. 18:03
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Ronaldo. Azért, mert a labdarúgás olyan helyekre is eljut, ahova a kommersz szarzene nem.

Például még a mongol sztyeppéken is sokan tudják ki az a cronaldo (láttam erről egy riportot) de borítékolom, hogy Bieberről az életben nem hallottak. De szerintem afrika eldugottabb helyein, ahol csak egy tévé van/falu ott is tudják ki az, míg a másikról meg nem.

2017. jan. 6. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Mind a kettő 0.
2017. jan. 7. 15:39
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem Afrika legeldugottabb helyein nincs tv, szóval ott egyikről sem tudnak. De amúgy mindketten nagyon híresek és rajtuk kívül is vannak még 1000-ren akiket az egész világon ismernek, akkor is ha csak az élőkről beszélünk. Aki néz híreket, tv-t, netezik, az biztos, hogy hallotta/olvasta már mindkettő nevet. Ezen felül meg már attól függ, hogy ki szereti a focit, ki szereti a zenét, ki mindkettőt. Ebből pedig az következik, hogy nem fogom tudni neked megmondani, hogy ki az ismertebb, mert ahhoz meg kéne kérdeznem minden Földön élő embert. És erre nincs időm.
2017. jan. 7. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Nem az a fontos hogy ki a híresebb. Nyilván mind a kettő világszinten ismert és mindkettőnek megvan a maga rajongó/követő tábora. Ahogyan a sok ezer többi hírességnek is.
2017. jan. 8. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Ronaldonak 50 Millió követője van twitteren, Biebernek 90 millió. Szerintem alapból többen ismerik Justint, hiszen bele kell a sok fiatal lányt számolni akik csak Justint ismerik, pl a 2 éves húgom és társai aki már Justin Bieber nevét jobban tudja mondani mint az enyémet.😁 16/L
2017. jan. 10. 16:32
 7/10 anonim válasza:
36%
Szerintem Justin Bieber.
2017. jan. 14. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Justin. Mert őt mindenhol hallgatják. Ronaldo meg egy focista, ami nem mindenhol a legnépszerűbb sport. Pl: Az USA-ban ki a sz.art érdekel az európai foci? Justin meg ugye amerikai. De Ronaldo szimpatikusabb nekem.
2017. márc. 15. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ronaldo

Bieber amúgy mit tud, azon kívül, hogy búzi?

2017. jún. 29. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Bieber egy búzi, de nem híresebb ronaldonál. CR7-et szerinted hányan ismerik az USA-ban? Nem sokan
2017. jún. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!