Szerintetek a "Tibi Atya" néven futó népszerű és humoros facebook profil mögött milyen ember állhat?
Figyelt kérdés
Gondolom biztosan nem lehet egyházi ember, függetlenül attól, hogy "Tibi Atya" néven szerepel.2016. dec. 23. 21:13
1/5 A kérdező kommentje:
Most néztem meg, hogy jelenleg 1 millió 256 ezer követője van!!! :O Az félelmetesen sok! :O
2016. dec. 23. 21:17
2/5 anonim válasza:
Fejbekéne lőni. Irritáló. Le is tiltottam a francba.
3/5 Alain Delon válasza:
Nem egy ember áll mögötte. Persze, hogy nem egyházi, de már ez is átterelődött üzleti síkra. A posztok is erőltetettek időnként, ennek megfelelően.
4/5 anonim válasza:
Nem egy ember áll mögötte, hanem tudtommal kettő. Ha jól emlékszem, az egyik egy közgazdász srác. De ha kutakodsz kicsit neten, biztos megtalálod.
5/5 anonim válasza:
Egyszer találkozatam a két srác egyikével és enyhén illuminált állapota és intim kapcsolatunk miatt válaszolt a kérdésemre amire nem gondoltam hogy válaszolna: nem ők az eredeti kitalálók, megvették az ötletet amikor potenciált láttak benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!