Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson anyagilag...

Michael Jackson anyagilag mennyire ment tönkre tényleg teljesen pénztelen volt az az szegény?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 15:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Tudja a fene hogy volt :)
2016. dec. 18. 13:56
 22/29 anonim ***** válasza:
Tönkre ment anyagilag, de nem lett szegény.
2016. dec. 18. 14:07
 23/29 A kérdező kommentje:
voltak barátnői
2016. dec. 18. 14:12
 24/29 A kérdező kommentje:
és ha valaki tönkre megy anyagilag az hogy nem szegény? nem értem
2016. dec. 18. 14:13
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát úgy, hogy volt mondjuk olyan 50 millió dollárja, aztán már csak olyan fél millió maradt.
2016. dec. 18. 14:17
 26/29 A kérdező kommentje:

ja úgy már értem

igazából gazdag volt ő csak a média keverte a kakit

és a koncertekkel is csak vissza akart térni szegény

2016. dec. 18. 14:25
 27/29 anonim ***** válasza:
Azért evett keveset, mert fogyni akart. Nagyon sovány volt. Lehet, hogy anorexiás is volt.
2016. dec. 20. 16:03
 28/29 anonim ***** válasza:
nem olvastam végig a válaszokat, mert nem érdekel más mit tud. én ma olvastam ki Aphrodite Jones: A Michael JAckson összeesküvés című könyvét amiben egy törvényszéki könyvelő(J. Durros O'Bryan) azt állította hogy 224 milliós az adóssága, mert többet költött mint amennyi bevétele volt így kölcsönöket vett fel a Sony/ATV katalógusra melynek értéke 1 milliárd dollár. Azt mondta ha MJ el is adná részét csak néhány százmillió dollár lenne és tartozna Sonynak valamint ki kellene 200 milliós kölcsönét fizetni a banknak. és aztán semmije sem maradna. Ezek a számlák mínusz 200 milló dollárt mutattak. Azt mondta ha még 1999-be eladja részét a sonynak akkor kilábalhatott volna a csődből Csakhogy Tom Mesaure MJ védőügyvéde tájékoztatta őt, hogy ezek a számlák nem mondanak el mindent mivel MJnek nem köteles minden számláját a könyvelőnek oda adni és azt is elmondta 2002-ben 100 millió dollárt ajánlottak fel neki, hogy világ körüli turnéra menjen. Ha adóssága lett volna elutasította volna ezt az ajánlatot? mert ebben még nincs a bevétel. Az ügyvéd azt állította, hogy soha nem ment csődbe és hát egy ilyen világszerte ismert jelenség, mint Michael JAckson egy napon belül is megtudta volna oldani a likviditási problémáit.
2016. dec. 28. 21:05
 29/29 anonim ***** válasza:

az előző vagyok. és véletlenül elolvastam azt a választ ahol Hitman azt állítja anorexiás volt. Igen vékony szeretett volna lenni mivel táncos volt nem lehetett kövér, de komoly egészségügyi problémái voltak és a 2003-2005ös 2 évig tartó per sem tett neki jót. szóval nem anorexiás volt, csak tönkre tették az egészségét ezek a dolgok.

nem tetszik amikor az emberek úgy állítanak valamit hogy nem gondolkodnak el rajta mielőtt leríják vagy kimondják...

2016. dec. 28. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!