Kinek tetszik Hugh Laurie? :D
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 22:14
1/16 anonim válasza:
A Jóbarátokban egész helyes volt :)
2/16 anonim válasza:
Nem egy tipikus helyes faszi,de van benne vmi sárm..úgyhogy nekem bejön:)
3/16 anonim válasza:
ez nem kérdés... rohadt sexy. magas, sármos, kék szemekkel...
4/16 anonim válasza:
Pár hónapja szórólapoztak AXN hirdetést, hogy Dr. House 5. évad lesz.. és adtak hozzá ilyen orvosi maszkot.. Na most a szórólapon Hugh Laurie van, és iszonyatosan jól néz ki, azóta nekem megvan a lapocska, mindenhova magammal hordom, mivel benne van az övtatyimban.. Azok a kék szemek.. De szerintem a legtöbb embernek Dr. House jön be, nem pedig Hugh Laurie..
:D ♥
7/16 anonim válasza:
Jóképűnek nem mondanám, mert nem is az, mégis vonzóvá teszi a kisugárzása. Sármos, nah. :D
8/16 anonim válasza:
Nagyon szexis::P....Imádom.. Ő az a tipikus nem helyes, de vadító pasi
9/16 anonim válasza:
♥♥♥ Hát igen, ő tényleg nem tipikus ,,hű de jó pasi, de igen van benne vmi nagyon sexy sárm...talán főleg a hihetetlenül gyönyörű kék szemei miatt ♥♥♥...és nekem Dr. House stilusa is nagyon bejön :))) ♥♥♥
10/16 anonim válasza:
a jóbarátokba szerepelt?:O mutasson má vmi képet róla :O
am nekem is a szemei tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!