A Bajor Imre miből él ilyen jól?
Figyelt kérdés
Tudtommal színházban alig játszik, régen sem volt túl népszerű, csak a Heti Hetesben van gyakran, meg néha itt-ott. Elhiszem, hogy ebből lehet ilyen színvonalon élni, csak akkor nem értem, hogy pl. a többi Heti Heteses miért nem él így? Pl. Gálvölgyinek sokkal több pénzének kellene lennie, mégsem hivalkodóan él, nem?2010. ápr. 30. 10:09
1/4 anonim válasza:
a Heti hetes elég jól fizet,nem 100%,de több 100.000Ft-ot kapnak adásonkánt.Most újra szerepel színházi darabokban is,bár az nem hoz sokat a konyhára..
Volt neki egy étterme is, bár azt hiszem az megszűnt...
Amúgy a többiek is elég jól élnek....
Farkasházy,Hajós,Hernádi...:O
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
A Bajor mindent elvállalt, csak fizessenek érte. Nem az én feladatom eldönteni, hogy ez nála megszállottság, vagy pénzéhség. Ki is készült rendesen. Most pedig sz.ban lehet, mert ha el is tudta adni a vendéglőt, előbb a hitelt fizeti vissza (szerintem). Azzal, hogy sokáig nem dolgozhatott, és most is vissza kell fognia magát, jóval kevesebb lehet a bevétele. Az eddigi keresetét felélte, háza van, nyaralója, sofőrje (nem sajnálom tőle). A többi nagy név valószínűleg nem a nagylábon élést választja, hanem inkább befektet, tutiba. Azt, hogy ki hogy él, nem a vagyona határozza meg elsősorban, hanem az életszemlélete. Én csak azokat nem szeretem, akik sírnak, miközben minden évben valamilyen luxus helyen nyaralnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!