Csajok ti járnátok VV Tiv Tivyhez hasonló karakterrel?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok csajok róla, milyen ember, kinek jönne be ez a stíl? Szeret hülyéskedni, nagy szíve van. Ami a szívén az a száján és mindenki felé olyan viselkedést mutat, amilyent az adott ember megérdemel. Szerintem ez rendkívül őszinte. Szerintetek?2016. nov. 14. 15:07
2/66 anonim válasza:
Primitív, ostoba, idióta, hülye, kétszínű, szellemifogyatékos ember.
Azt hiszem megkaptad a választ a kérdésedre. :)
3/66 anonim válasza:
Who the fuck is Vv Tiv?
Egy újabb hulladék, akiről lemaradtam?
4/66 anonim válasza:
Olyannal se járnék, a nézi azt a xart...
5/66 anonim válasza:
Járni egy karakterrel? Mi ez az új f...ság?
Vagy csak simàn a kérdező h.lye ahhoz, hogy normálisan megfogalmazza, amit mondani/kérdezni akar?
6/66 A kérdező kommentje:
:D oké eddig , tovább
2016. nov. 14. 15:26
7/66 anonim válasza:
Eddig fogalmam sem volt, hogy kicsoda ez az ember, de mivel a VV-ben szerepelt, ez azonnal bukta, mert egyértelműen nem vagyunk egy szinten szellemileg. Rákerestem, és 1-2 videó csak annyit tudok mondani, hogy ez valami iszonyat primitív suttyó.. Ilyenekkel szóba se állok, nemhogy összejöjjek vele.
8/66 A kérdező kommentje:
oké :D
2016. nov. 14. 15:30
9/66 anonim válasza:
Semmilyen alakkal nem jarnek, akinek barmi koze van ahhoz a musorhoz, olyanokkal se, akik csak olyanok mint az egyik benne szereplo :D
10/66 A kérdező kommentje:
tovább, tovább :D
2016. nov. 14. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!